Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başladı, hayatına, motosikletmedya, yayın

Motosikletmedya Yayın Hayatına Başladı?!

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Motosikletmedya Yayın Hayatına Başladı?!

Yaklaşık 1 Yıldır Yayın Hayatını Sürdüren Carmedya'ya Kardeş Geldi; Motosikletmedya

Motosikletmedya'nın tam 114 sayfalık ve ücretsiz ilk sayısı yayına girdi Motosikletmedya Dergisi, Türkiye?nin ilk ücretsiz interaktif motosiklet dergisi olma özelliğine sahip İlk sayısında üçü Türkiye'de ilk olmak üzere altı farklı modelin deneme sürüşünü gerçekleştiren Motosikletmedya'da Can-Am Spyder RS-S, Kawasaki Z750R, Harley-Davidson Fourty-Eight, Yamaha Fazer8, KTM 990SM ve Honda VFR1200F modellerinin testlerini Savaş Yılmaz'ın çarpıcı fotoğrafları ve motosiklet basınını deneyimli editörlerinden Berk Ertükel'in yorumlarıyla okuyabilirsiniz

Sekiz yeni model hakkında bilgilere yer verilen e-derginin ilk sayısında eğitim köşesinde Bmw Rider Academy ile ilgili merak ettiğini bilgilere ulaşabilirsiniz

Motosikletmedya adresinden tamamen ücretsiz olarak indirilebilen Motosikletmedya'da ayrıca iki de röportaj yer alıyor Bunların ilki herkesin tanıdığı Geveze, diğeri ise MOTED Başkanı ve Suzuki Motosiklet Pazarlama Müdürü Ali Karakoç

Dergide ayrıca geniş yer verilen motorsporları bölümünde MotoGP, Moto2, Türkiye Enduro Şampiyonası ve Türkiye Motokros Şampiyonası ile ilgili en güncel bilgiler de yayınlanıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com