![]() |
En Az Yakan Otomobiller |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Az Yakan OtomobillerBakanlığın listesinde yer alan dizelde tasarruflu araçların modeli, tüketimi ve motor türü şöyle: Cıtroen 1 ![]() Şanzıman: Manuel Tüketim: 4,1 LT Motor Türü: Euro 5 Fıat Punto 1 ![]() Şansıman: Manuel Tüketim: 4,1 LT Motor Türü: Euro 5 Cıtroen 1 ![]() Şanzıman: Manuel Tüketim: 4,1 LT Motor Türü: Euro 4 Peugeot 107 Mekanik Şanzıman: Manuel Tüketim: 4,1 LT Motor Türü: Euro 4 Seat Ibıza 1 ![]() Şanzıman: Manuel Tüketim: 4,2 LT Motor Türü: Euro 5 Ford Fıesta 1 ![]() Şanzıman: Manuel Tüketim: 4,2 LT Motor Türü: Euro 4 Ford Fiesta 1 ![]() Şanzıman: Manuel Tüketim: 4,2 LT Motor Türü: Euro 4 Fiat 500 1 ![]() Şanzıman: Manuel Tüketim: 4,2 LT Motor Türü: Euro 4 Fiat 500 1 ![]() Şanzıman: Manuel Tüketim: 4,2 LT Motor Türü: Euro 5 Audı A3 1 ![]() Şanzıman: Otomatik Tüketim: 4,3 LT Motor Türü: Euro 5 Benzinde en tasarruflu otomobillerin modelleri tüketimi ve motor türü ise şöyle: Suzuki-Alto Mekanik Şanzıman: Manuel TüketiM ![]() Motor Türü: Euro 5 Citroen C1 0I Sx Mekanik Şanzıman: Otomatikleş Tüketim: 4,6 LT Motor Türü: Euro 4 Peugeot 107 Mekanik Şanzıman: Manuel Tüketim: 4,6 LT Motor Türü: Euro 4 Peugeot 107 Mekanik: Şanzıman: Otomatikleş Tüketim: 4,6 LT Motor Türü: Euro 4 Hyundaı-i10-1 ![]() Şanzıman: Manuel Tüketim: 5 LT Motor Türü: Euro 5 Hyundaki-i10-1 ![]() Şanzıman: Manuel Tüketim: 5 LT Motor Türü: Euro 5 Sabah |
![]() |
![]() |
|