Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
crv, honda’nın, konsepti, yeni

Honda’Nın Yeni Cr-V Konsepti

Eski 11-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Honda’Nın Yeni Cr-V Konsepti

Şirket tamamen yeni CR-V SUV’unun ön izlemesini sunan yeni bir konseptin ilk resmi fotoğrafını basına dağıttı

CR-V Konsept, üretim otomobilinde kullanılacak tamamen yeni platformu temel alıyor Konsept araç CR-V’ye göre bir dizi değişiklik barındırıyor Bu değişiklikler SUV’a daha sportif bir duruş kazandırmak üzere tasarlanmış
CR-V Konseptin ön kısmı otomobilin çevresini saran, ön cepheye mevcut otomobile göre daha iyi entegre olan bir ön tampon içeriyor
Mevcut CR-V’deki ızgaraya göre çok daha baskın olan yatay üç çubuklu ön ızgaranın her iki yanında, eskisine göre küçültülmüş farlar bulunuyor
Honda ön kısımdaki tarz değişiklikleri sayesinde aerodinamik yapının mevcut otomobile göre çok daha iyileştiğini iddia ediyor
Japon şirketi, otomobilin yük taşıma kapasitesini arttırmayı amaçlayan daha düşük bir zemine sahip tamamen yeni, daha ferah bir iç kısma sahip olacağını belirtiyor
Honda şimdilik motor hususunda ayrıntıları açıklamadı, ama verimin ve yakın ekonomisinin artacağını söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com