![]() |
Recep İvedik (Film Müziği) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Recep İvedik (Film Müziği)Şuan Direksiyondayım 6 gündür yoldayım ![]() Önümdeki hız kesince gaza bastım soldayım ![]() Bana seçenek sunma emi bimi yok öle Benim işim kestirme bildiğin varsa söyle ![]() Agresifiyim Kompleksliyim ![]() Agresifiyim Agresifiyim Kompleksliyim ![]() Kompleksliyim Kıyafete aldırmam nezakete karnım tok ![]() ukalaya dalarım çok parada gözüm yok birayla kafa yapar çereze tuz atarım Yağ çekmekte işim yok gösterişe karnım tok Agresifiyim Kompleksliyim ![]() Agresifiyim Agresifiyim Kompleksliyim ![]() Kompleksliyim Aç şu camı mamı bu ne koku ya aviş arası kokuyo resmen ya Konuşma layn Konuşma layn ![]() ![]() Kelamdanda lisandanda spordanda çakarım Servisten sayı yapar, güreşten kok kaparım ![]() Öyle herkeze bakmam birada duygusalım Sevdiğim biri için dünyayı yakarım Salih abi bana bi yolluk yap pis sapık ![]() ![]() ![]() Agresifiyim Kompleksliyim ![]() Sakın halime bakıpta aşağılamaya kalkma Yumuşak kalpliyim bak kafama takarım ha ![]() Agresifiyim Kompleksliyim ![]() Agresifiyim Agresifiyim Kompleksliyim ![]() Kompleksliyim Salih Abi sen facebook a üyemisin? Değilim ama iyi bişeyse olabilirim Boşver hiç bulaşma artık çok amele kaynıyo bende çıkmayı düşünüyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|