Dramelodi - Öykü |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dramelodi - Öykü´´ Bilinçli bir şekilde onca anıyı çürütmek nedir? Unutmak, yok olmak ikinci perde haydi sende Seçim senin karar benimdi Al şu mührü bas şu ömrüme Kendi yoluna git Bırak bu muydu hak edilen? ve bunun için mi yazdın bu oyunu Tanrım? Ah be yandı sorma gitsin İkimiz arası aleve verilen aşkı bir kucakladım ki Birisi silsin Zaman gelir ve terk edersin Adımı son kez an ve çek git ellerimden Varlığın kadar üzerdi yokluğun Anılar adına bir yorum yaparsam tek bi kelime duyabilirsin üzgünüm Sebebi sen nedeni ben sonucu hüsran Mutluluk tadında bir yenilgi Kimi zaman çelişki çoğu zaman yanılgı düştü akla Ancak içime yer eden bir şey var Sen ve yokluğun Yarını göm yarımı al ölümü ömrün önüne koy ve git Son bi kez hatırla eski bir şehirde Uzun zaman önce aradığın öykü burda sus dinle durma sus bi gün ararsın ve bulamazsın ona bakarken onu hatırlamazsın Bırakalım da nereye kadar giderse gitsin adımlar Önüme bakarım göremesemde en derindedir kasımlar Seni alan bu son bahar öcümü ondan alırım Beni bırakmasın melekler söyleyecek çok sözüm var Öyküm andı parçalar ve unuturum beni bilsen Sana soralım kendini neye dayandın nefes alırken? Bu günlerde buluşurduk yarınlarda ağlamaklı Özlemli konuşmalarımızda ayrılık bi sahtekardı Çok güzel bi gündü geride kalan şimdi daha güzel Çünkü zaten artık herşey geride kaldı biraz üzer Fakat bulunca başka bir liman sığınacaksın Eline kalan tek bi resmi yırta yırta unutacaksın Benim cevabım sessizlik en iyisidir bilirsin Müzik susarsa bende susarım daha önemli değilsin Sonuna yaklaşan bir film olunca herşey orda kalır Karanlık olsa dahi payına düşen yetinmelisin Uzun zaman önce aradığın öykü burda Sus dinle durma sus Bi gün ararsın ve bulamazsın Ona bakarken onu hatırlamazsın |
|