![]() |
Yildiz Tilbe - Yar Yanina Gelecegim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yildiz Tilbe - Yar Yanina GelecegimCanım askım su an yoldasın acık olsun gıttıgın yer bastıgın toprak ne sanslı bır yanında ask bır yanında mesk ugurlar olsun gıt gel hersey sevıncle selam getırsın ısın gücün ras gelsın suan yanında olsam kölen köpegın olsam attıgın lokmayla doysam her seyımı topladım kendımı hazırladım yar yanına gelecegım yar senı hep sevecegım yar dayanamayacagım yar aksam üstü ordayım yar yanına gelecegım yar senı hep sevecegım yar dayanamayacagım yar aksam üstü ordayım canım askım ruhum kalbımın aklı sende senı üzen her an ıcın öyle pısmanım darma dagınım cok zavalıyım bedenım burda ben ordayım derdımde sensın dermanımda sen cok bekletmeden gelsen suan yanında olsam kölen köpegın olsam attıgın lokmayla doysam her seyımı topladım kendımı hazırladım yar yanına gelecegım yar senı hep sevecegım yar dayanamayacagım yar aksam üstü ordayım yar yanına gelecegım yar senı hep sevecegım yar dayanamayacagım yar aksam üstü ordayım yar yanına gelecegım yar senı hep sevecegım yar dayanamayacagım yar aksam üstü ordayım yar yanına gelecegım yar senı hep sevecegım yar dayanamayacagım yar aksam üstü ordayım |
![]() |
![]() |
|