![]() |
Bırak Zaman Aksın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Zaman Aksınson giden güneyin masum bir sahil evinde aynı kırgın dalgayla öldürülmüşken lütfen bırak tepinsinler üstümde bunu çoktan hakettim önce sustum ardından yalan söyledim sonrası isteksiz saatler günler tüm direncimle eşsiz tertemiz bir yüzüm gitmeye hazırlar dün fazla yarın yok, ne dersen de kimse durmaz kimse beklemez, kimse durmaz eskitirler durduğu yerde zamanı nefesler her an yalnız, kırılgan kime söylesem, kime sarılsam kim günahkar, ne farkeder, neden bunlar uzakta insanlar |
![]() |
![]() |
![]() |
Bırak Zaman Aksın |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Zaman Aksınşarkıcı çocuk gözlerinde bir damla yaş plastik çiçekler boynunda bir kedin var evde kitaplar ne yapsam sana anlatsam bırak zaman aksın, mahkumuz inan yalnız şarkıcı, sarhoşum ölene kadar sen hiç korkma, burda kal küçük şarkıcı, kalp kırık kalbini onar aşk diyorlar hiç görmedim, burda kal bir söz verdim sonra bozdum ölmeden önce ben de melektim bir odam var yerde kitaplar ne yapsam uçsam kaybolsam uyuyalım artık, çok yorgunum inan, inan |
![]() |
![]() |
![]() |
Bırak Zaman Aksın |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Zaman Aksınözgürlük durmadan güvenlik peşinde ben elinin içinde bakımsız bir çiçeğe durmadan güvenlik peşinde sen elimin içinde ölümlü sözcüklere dönüştün sevgimiz kısıtlandı kira bedeli belli, çeşitleri sınırlı sevgimiz kısıtlandı korkular güçlendi, beklentiler alt edildi oysa bir de bak durmadan özgürlük peşinde ben seni öptüğümde, yeter ki sen de iste durmadan özgürlük peşinde elimi ittiğinde, tamam git istediğin yere tehlike altında aşk kuralları sensiz, sınırları benliksiz tehlike altında aşk özgürlüğüm sende, sevgim daha içimde |
![]() |
![]() |
![]() |
Bırak Zaman Aksın |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Zaman Aksınmucize? güneş doğdu ruhuma sustum, umudumu gördüm onda bir şey bilsem söyliycem seni sevdigimden başka aptallığın bile tam bana göre çocuksun sen de yok yok yok, bu mutluluktan ağlıycam şimdi yok yok yok yok ağlıycam şimdi, yapma bir sözüm bin yere gider, en sonunda gözlerime bir bak yeter mutfakta çıplak ayak sesin huzur mu bu, mucize arzusu sonsuzdum ve mahvoldum güneşli gün yalanlarıyla avundum |
![]() |
![]() |
|