Mor Ve Ötesi-Gül Kendine |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mor Ve Ötesi-Gül Kendinedaha mutlu olamam güne kahveyle başladım ağzım kuru zihnim açık beyaz camda görüntüler hepsi o kadar dürüst ki hayatımdan çok memnunum aşk bitti aşk aptallıktı bir de sigarayı bıraksam kimse tutamaz beni artık küçük şeyler sevindirir ruhumu hayal bile edemezdim ben bunu daha mutlu olamam daha mutlu olamam yağmurlu bir akşamüstü radyo açık, köprüdeydim derken bir anda farkettim başka bir hayat yok ki durdum sustum gülümsedim gözümü açtım ben değiştim kızdınız, siz haklıydınız artik size gerek yok küçük şeyler sevindirir ruhumu hayal bile edemezdim ben bunu daha mutlu olamam daha mutlu olamam (bu akşam) |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mor Ve Ötesi-Gül Kendinedoğru yanlış o kadar çok şey var ki, birer birer söylesem bile çok ağır kaçar bir de her zaman hayatın o bildik mutlak gerçekleri vardır o zaman birazcık anlamsız konuşmam gerek sadece, sadece seslerle yetinmem gerek bazen doğru bazen yanlış bir şey söylemem imkansız eğlenmek lazım, uyumak lazım düşünme, dur neme lazım mutluluk her yanda, üzülmek için dinozor olmam gerek para varsa sorun yok, para olmaz mı, havalar nasıl? sonbahar gelince hiç kimse asla kaygılanmaz kışlar soğuktur ama evsiz yok, kimse takmaz bazen doğru bazen yanlış aslında her şey anlamsız eğlen zıpla coş düşünme açlık yok ki hiçbir yerde bazen doğru bazen yanlış kim demiş ülkem geri kalmış eğlen zıpla coş düşünme düşünme, dur! |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mor Ve Ötesi-Gül Kendinegül kendine biter mi sandın tüm dertlerin hemen ödenmez büyük borçlar hayata tersten baktığında bitip tükenmek çok kolay aslında bütün resim güzeldir sadece hatırlaman gerek gül kendine bak ne kadar güzelsin gül kendine dünya kadar güzelsin aslında dünya sensin her şey açık, her şey kolay zor zamanlar geldiğinde hep kaybedersin gerçeği sana imkansız görünse de bütün çözümler ellerinde aslında bütün resim güzeldir kendini hatırlaman gerek biter mi sandın dertlerin yenilmesen hiç büyümezdin |
11-29-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mor Ve Ötesi-Gül Kendinehayat uğraş didin farklı şeyler yapmak için üç kişi ya da beş kişi anlar ve zaman, ve zaman farklı yüzlerle bazen yanında bazen arkanda yalan diye bir şey yok gördük ama konuşmadık ve hayat her şey yolundayken dur dedi artık ve hayat herkes evindeyken dur dedi artık ve hayat -ki canına tak etmişti- sus dedi artık ve hayat kırık düşler, aynı yalnızlık öyle azaldık ve yıprandık ki kafamız karışık, değişmek zor dünya yıkılsa anlamazlar |
|