![]() |
Nilüfer Sarki Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nilüfer Sarki SözleriBir gün darılıp bir gün barışma Aklımı başından alma Yaktığın ateş bırakta yansın Beni kül edipte bırakma Sanma ki yerin dolacak Senden başka biri benim olacak Ne bana senin gibi bir sevgili Ne sana benim kadar seven bulunacak Zamansız esme ayıma rüzgar Daha yaşanacak günlerimiz var Dünyamı zindan eden sevgilim Bilmem ki bana ne kastın var Sanma ki yerin dolacak Senden başka biri benim olacak Ne bana senin gibi bir sevgili Ne sana benim kadar seven bulunacak |
![]() |
![]() |
![]() |
Nilüfer Sarki Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nilüfer Sarki SözleriNİLÜFER ÖRER-GÜLDEMİM Yine Bir Rüya Gördüm Dün ÖzLedim Diyordun Bana KahroLdum Yandı GönLüm Ahh Sessizce AğLadım Ben Sana GeceLer SensiZ Haram OLdu Nefesin Yok ki Ahh DüşLerim Birden Beni Vurdu Çaresi Yok ki ![]() ![]() ÖzLerim Seni ÖzLerim AcıLarLa Yanıyor Tenim Ahh NasıL İsterim Seni GüLdemim ÖzLerim Seni ÖzLerim AnıLarLa Yaşıyor Sevgim Ahh DeLi Gibiyim SensiZ GüLdemim ![]() ![]() NOT:Süper bir parça dinlemenizi tavsiye ederim şiddetle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Nilüfer Sarki Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nilüfer Sarki SözleriGeceler ,katran karası geceler Ellerim tütün kokar gecelerde Geceler, olmaz olası geceler Açılır yelkenleri yalnızlığın Vurur dalga sesleri yüreğime ![]() Geceler yar yar Dört duvar efkar ![]() Geceler yar yar Başımda sevdan ![]() Vurulur zincirlere Çareler gecelerde Bir damla, bir damla daha Düşer zindanlara Göz yaşlarım ![]() Geceler yar yar Dört duvar efkar ![]() Geceler yar yar Başımda sevdan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Nilüfer Sarki Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nilüfer Sarki SözleriNilüfer - Acılara Son Acılara son Acıyı bırak Kaderini kır Hadi kedere tuzak Hadi beni bul Yanıma sokul Saatini kır Hadi, sabaha inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Güz geliyor Hep zor geliyor Yalnızlara Gün bitiyor Biniyor geceler omuzlara Can çekiyor hep Can çekiyor karda kışta Çöz hadi çöz beni Saçmasapan bir bulmaca Acılara son Acıyı bırak Kadehini kır Hadi kedere tuzak Hadi beni bul Yanıma sokul Saatini kır Hadi, sabaha inat ![]() Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Güz geliyor Hep zor geliyor Yalnızlara Gün bitiyor Biniyor geceler omuzlara Can çekiyor hep Can çekiyor karda kışta Çöz hadi çöz beni Saçmasapan bir bulmaca Acılara son Acıyı bırak |
![]() |
![]() |
|