![]() |
Sir Mc - Dualar Ettim Kendime |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sir Mc - Dualar Ettim KendimeAhh gönül bahçemde çiçeklerim soldu Güneş açmadı bu gün zamansa durdu Hiç kaderde gülmemişti yüzünü dönmemişti Çek bir silgi artık sende huzura ermemişti Bak bu günde yağmur yağdı camıma yansıdı Damla damla aktı yaşlar gözümden damladı Aldım başımı çektim gittim uzak diyalara Sonunu bende bilememiştim hüzünle bittiya Sanırım 6-7 yaşında şiddetle tanıştım Aile arası kavgalar ayrı gayrı yollar Sonuçta yaralanan elbet masum kalbim Hiç bi şeyden habersiz çaresizdi gözlerim Memleketten ayrıldık gittik hep uzaklara Gözümü açtım anladım hayat değil bu ya Anladım ki son virajda tökezledik be kanka yardım eden yoktu ki tek ve yektik bu hayatta ![]() ![]() -Gördüğüm her düşş yalan oldu -Rüyalarımdaa kayboldum -Benn, bir umutla kendimi teselli ettim benliğimi -Söz verdim,hergece kendime dualar ettim geleceğime -Gördüğüm her düşş yalan oldu -Rüyalarımdaa kayboldum -Benn, bir umutla kendimi teselli ettim benliğimi -Söz verdim,hergece kendime dualar ettim geleceğime 1986-2006 nelermi değişti heh herşey aynı Doğduğumda ağlıyordum,hüzünle bakıyorudum Şans hiç gülmediki şu zamanda ağlıyorumdum Baktım işte geçmişe gözlerim yaşla doldu Ellerimde tek bi şans var umuda doğru Yol aldım,ne yaptım,sayfalarımı yaktım Sararmıştı dün gibi rüyalarda kaldı şansım Nerde kaldık,zaman hızla geçti sonuna vardık Deneme artık,önüne gelene yok saygı artık Bitti fİlmde şeridi sonamı sardık ah be ustam neyleseydik umut yok artık Bak bi günde böyle geçti acımasız ve sinsi Bak bi günde böyle geçti son nefeste bitti Ölümmü ağlatan yoksa kalbi yakan ahh dram oyununda bizi başrol oynatan |
![]() |
![]() |
|