![]() |
Babutsa Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babutsa Şarkı SözleriYANAYIM YANAYIM Kaynak : ************ - BABUTSA şarkı sözleri Bir anlasan bir dinlesen Seni deli gibi sevdiğimi bir bilsen Bir sevdalı bir değilsen Bana ne çileler çektirdi bir görsen Yanayım yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım Sarayım sarayım kollarımda sarayım Sen iste yeterki senin kulun kölen olayım Ahhh yaktın sen beni ahh yıktın sen beni Yanayım yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım Sarayım sarayım kollarımda sarayım Sen iste yeterki senin kulun kölen olayım Bir ağlasan birde gülsen Senin için dünyayı yakarım bir bilsen Bir tövbeli bir değilsen Bana ne çileler çektirdin bi bilsen Yanayım yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım Sarayım sarayım kollarımda sarayım Sen iste yeterki senin kulun kölen olayım Ahhh yaktın sen beni ahh yıktın sen beni Yanayım yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım Sarayım sarayım kollarımda sarayım Sen iste yeterki senin kulun kölen olayım Sen iste yeterki senin kulun kölen olayım KÖPRÜDEN GEÇEMEDİM Köprüden geçemedim az doldur içemedim Az doldur içemedim sen benden vazgeçtiysen Ben senden vazgeçemedim Ay doğar mavi mavi Rüyamda gördüm seni yar Ay doğar mavi mavi Rüyamda gördüm seni yar Dağlarda meşelerde gülyağım şişelerde Gülyağım şişelerde Yarimi eller aldı ben kaldım köşelerde Ben kaldım köşelerde yar Ay doğar mavi mavi Rüyamda gördüm seni yar Ay doğar mavi mavi Rüyamda gördüm seni yar MUTLU OL Sarı gülüm serende insaf senin nerende Kabahat sende değil sana gönül verende Kabahat sende değil sana gönül verende Bırakıpda gittin beni ateşlere attın beni Kalbime vurdun hançeri gitme sultan hayatımdan Kalbime vurdun hançeri gitme sultan hayatımdan El sözüne kanıp durma hayatına darbe vurma Benden zarar gelmez sana mutluluklar benden sana El sözüne kanıp durma hayatına darbe vurma Benden zarar gelmez sana mutluluklar benden sana Kalbime vurdun hançeri gitme sultan hayatımdan Kalbime vurdun hançeri gitme sultan hayatımdan El sözüne kanıp durma hayatına darbe vurma Benden zarar gelmez sana mutluluklar benden sana El sözüne kanıp durma hayatına darbe vurma Benden zarar gelmez sana mutluluklar benden sana Neler geldi başıma Neler geldi başıma bak senin yüzünden Ne yapsamda kurtulsam ben senin elinden Neler geldi başıma bak senin yüzünden Ne yapsamda kurtulsam ben senin elinden Dilerim allahtan sen mesut olma Perişan halimi hiç kimseye sorma Dilerim allahtan sen mesut olma Perişan halimi hiç kimseye sorma Neler çektim elinden senin dilinden Ne yapsamda kurtulsam ben senin elinden Neler çektim elinden senin dilinden Ne yapsamda kurtulsam ben senin elinden Dilerim allahtan sen mesut olma Perişan halimi hiç kimseye sorma Dilerim allahtan sen mesut olma Perişan halimi hiç kimseye sorma |
![]() |
![]() |
|