![]() |
Sansar - Şimdilerde Hayal (Feat. Pit10) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sansar - Şimdilerde Hayal (Feat. Pit10)Pit10 Ellerini uzat haydi,gidelim uzaklara sen ve ben ![]() Belki kurtuluş bu,yaşam dahada üste gelmeden ![]() Yolumun önünde çelmeler var ayak yürümez sendeler ![]() Yaşadık amacı bilmeden biz hayat sürünen her beden ![]() Saçma masalı kes,daraldım ![]() ![]() Çöktü ruha eş karartı ![]() ![]() Genede bedeli verilen emeli parçalar ve gel hemen evime ![]() Yine bir eski teypte eski parça ![]() Kalpte mum ışığı dansta parlar ![]() Az toparlanıpta parsak biribirimize adımım iyice küçülüp sokaklarım daralmaz ![]() Yırtılan o resmi esen rüzgara emanet ettim ![]() Şimdi toprak altı,tohumu el alem ekti ![]() Herşey bi yere makul lakin en ufak af yok yalansa ![]() Gerçek aşkı buldum sandım,pardon palavra ![]() Bütün sarhoş anlarda uyudum balyoz haplarla ![]() Bu aşk mide bulandırdı alkol almaktan ![]() Nakarat Gözlerin önümde rüyalarımda ama yoksun uyandığımda yanımda sen ![]() Özlerim kokunu ve birlikte geçen o günler şimdilerde birer hayal ![]() Sansar Söylemek istediğim bi kaç şey var ![]() Bakar mısınız bayan?Konuşucak bişey var vaktinde tek kaldığım yağmurlu yollar ![]() Dar koridorlar,peşimdeler onlar ![]() Anladığınız gibi doğru,kendimde değilim ![]() Doğduğumdan beri vardı cinayete eğilim ![]() Ama aklıma gelmemişti öldürebiliceğim ![]() Sonra birde baktım,yerde yatan kendim ![]() Emreder gibi bakışlar sevginiz yok ![]() Benimde bununla uğraşıcak vaktim yok ![]() Gitme gel bu vergiler Allah'ın koyduğu ![]() Acı yani böyle bişey ![]() ![]() Bu lanet konuşmayı burda bitirirken ![]() Taksi durmuşken ve siz giderken ![]() Dokunuşlar hissiz sevgisiz bu ten ![]() Ağlamaklı suratlara maske fondoten ![]() Nakarat Gözlerin önümde rüyalarımda ama yoksun uyandığımda yanımda sen ![]() Özlerim kokunu ve birlikte geçen o günler şimdilerde birer hayal ![]() |
![]() |
![]() |
|