![]() |
Serdem Coşkun Şarkıları...Afyonlu... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdem Coşkun Şarkıları...Afyonlu...Canına YanDığım ![]() ![]() ![]() canım sandım canına yandım gittinde dönmez misin öldüm kaldım buralarda geri gelmez misin dostlarım geldi sarmaya yaramı bugünüde zarzor yalandan atlattım ben bir kendimi değil inan canım onlarıda onlarıda halime ağlattım delilendim ara ara bakıp durdum odalara bitkin halde bir köşede başladım ağlamaya canım sandım canına yandım gittinde dönmez misin öldüm kaldım buralarda geri gelmez misin yokluğun yetti kırmaya kanadımı acımada tuz basıp kokula dağladın yar ben ellerde değil inan huzuru gözlerinin yüreğinin içinde aradım delilendim ara ara bakıp durdum odalara bitkin halde bir köşede başladım ağlamaya canım sandım canına yandım gittinde dönmez misin öldüm kaldım buralarda geri gelmez misin yastığımın bir ucu yanık yatağım emanet gibi gittiğin günden beri indiremedim duvardan resimleri gel artık gelde bitsin bu azap dolu bekleyiş öldüm öldüm dirildim yemedim içmedim yaşamadım sanki gittiğin günden beri ![]() ![]() ![]() AfyonLu_MuRat ![]() ![]() ![]() Biriciğim ![]() ![]() ![]() Sen her akşam benimle olmalısın Sen her sabah yanımda uyanmalısın Asla dayanamam senin yokluğuna Hatta sen benden de daha çok yaşamalısın Biricik sevgilim biriciğim Ömrüm oldukça seveceğim Biricik sevgilim biriciğim Can diye bir seni bileceğim biriciğim İşte değişmeyen kötü huylarım İste terkedeyim sevmediğin dostlarımı Dayanırım açlığa susuzluğa Yeter ki koyma yerime başkasını ![]() ![]() ![]() AfyonLu_MuRat ![]() ![]() ![]() Hey Sana Diyorum ![]() ![]() ![]() Degisik bir bahane o, Buda öldürmez beni ![]() Sevmiyorum deyi ver kurtul, Desende göndermem seni ![]() Böyle kolay çikamazsin hayatimdan, Vuracagim ayriligi sakagindan ![]() Umudumu emegimi, su canimin hepsini harcadim senin ugruna ![]() Hey sana diyorum, Deliler gibi seni seviyorum ![]() Hey kime diyorum, Baska biri olamaz bunu haketmiyorum ![]() Hey sana diyorum, Yikilir buralar seni göndermiyorum ![]() Hey sana diyorum ecelim bile olsan, Hiç korkmuyorum ![]() ![]() ![]() AfyonLu_MuRat ![]() ![]() ![]() SAYGILAR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Serdem Coşkun Şarkıları...Afyonlu... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdem Coşkun Şarkıları...Afyonlu...Serdem Coşkun Şafak Kaçta Askerim uykularım kaçtı sabahın beşindeyim iştimaya kaltı çoktan askerim kimisi aslıya kerem kiminin gözlerinde nem kimisi göçtü özleminden şafak kaçta askerim ekmeğim aşım helalım sen nöbette dururken ben seni beklerim yollarını beklerim mektubunu aldım cevabını yolladım tez gelir merak etme askerim kimisi aslıya kerem kiminin gözlerinde nem kimisi göçtü başka alemde |
![]() |
![]() |
|