![]() |
Soğukdenge Feat Lt - Sayfalarca Kan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soğukdenge Feat Lt - Sayfalarca KanSoğukdenge feat LT - Sayfalarca Kan Lt Verse Kan kurur dudakta lafımı çeneme bağlar Yuttuğum o depresanlar sanki benle ağlar Boş kağıt mezar kara kalemlerim çelenk olur Kurtulmak istesemde bulamam girdiğim yolu Yüzüme gözüme yapışmaktan bıktı yarabantları Bırakmaya yemin ettim içtiğim o hapları Gözümü kapatıp sonra pencereden atladım Bir anda uyandım yokluğuna sarıldım Sayfalarca beddua yazınca sanki şair oldum Sayfalarca sitem ettim sanki şair oldum Sayfalarca gözyaşı dökünce sanki şair oldum Sayfalar bulurdum sanırım şair oldum Gözümü kaçırır oldum sonra bütün yalanlardan Parçalarını topla kalbinin kalan o kırıklardan İçimde kalanlardan bir kısmı işte böyle Dert akar dudaklarından Lt ve Soğukdenge Nakarat Cümlemi bitirmeden sende şimdi vurma Düşlediğin hayallerinide şimdi at bi kenara Özlediğin sevgiyi yine çek derin yaralarına Güneş doğmadı bu cuma ya da gördüğüm rüya Soğukdenge Verse Sayfalarca kan döküldü ellerinde maskotum Kanlarımda taze olum ellerinde mahvoldum Tövbekar mı günahlarım çok günahkar oldum Bende farkettim zulmüm bende boş koydum Şarkıma bakar şarkımda nakarat şimdilerde yok Gözlerimde acı hevese şimdilerde benden kork Bi gece daha bitti ansızın ve anılarda farksızdım Hiç bilmezdim kötülüğünü bu kadar alışmanın Aşağı yukarı aynı yolda zaman geçer karakolda Hayatımın yarısı aynı yerde geçti hep sorunlarla Hiç boş gezemedim ki kafam doldu yorumlarla Kan kustuğum anda gönül maskelerin arasında Sabaha çıkmak nail oğlum zorlu yollar evet var Şimdilerde yürüdüğüm bu geniş yollar bana dar Boşvermekle geçer ömür sen en iyisi bidaha sar Hayatım diş düşeşe gelmedi bildiğin basit bi zar Soğukdenge & Sir Lather 2008 Saygılar & Sevgiler |
![]() |
![]() |
|