Gamze&Amp;Kıvılcım-Umutsuz Aşk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gamze&Amp;Kıvılcım-Umutsuz Aşkunutamıyorum , alışamıyorum yaşayamıyorum sensiz !nefes almak zor geliyor ![]() ![]() gökyüzünden kayan bir yıldız gibi çaresiz , umutsuzum ![]() ![]() uykusuz kalmış bir bebek gibi mutsuz , huzursuzum ![]() ![]() unutamıyorum , alışamıyorum yaşayamıyorum sensiz !nefes almak zor geliyor ![]() ![]() uyuyamıyorum , göremiyorum , duyamıyorum , sensiz !ardına bakmadan gittin !denizsiz kalmış bir balık gibi çırpınıp duruyorum ![]() ![]() güneşsiz kalmış bir çiçek gibi gittikçe kuruyorum ![]() ![]() unutamıyorum , alışamıyorum yaşayamıyorum sensiz !nefes almak zor geliyor ![]() ![]() uyuyamıyorum , göremiyorum , duyamıyorum , sensiz !ardına bakmadan gittin !gittiğin günden beri , çok yalnız çaresizim ![]() ![]() sahip olduğum şeyler belli aslında sonunda ben yine yalnızım ![]() ![]() her şey başlamadan biter bende , karanlıktan aydınlığa tek adım yine söndü tüm ışıklar yine bitti tüm umutlar ![]() ![]() her yeni doğan güne başlıyorsam seninle ![]() ![]() ve sen bilmiyorsan sevildiğini bir yerlerde sana sesleniyorum ; seni seven biri var , ardına bakmadan gittiğin bu şehirde !unutamıyorum , alışamıyorum yaşayamıyorum sensiz !nefes almak zor geliyor ![]() ![]() uyuyamıyorum , göremiyorum , duyamıyorum , sensiz !ardına bakmadan gittin ! |
|
|
|