![]() |
Abluka Alarm - Kabul Et Yada Reddet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abluka Alarm - Kabul Et Yada ReddetSüratle koştum ayak seslerim kulakta bir tını Yağdı yağmur öncesinde üstüm başım biraz yaşlı Kafamı toplamam gerek ki konuyu çabuk bulmalı Olayın evvel evvel sonrasında durum farklılaştı ![]() Çetrefilli bir hayatın ortasından çıkıyorduk Müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyorduk ? Bilmedik ve bilemedik sanatı kıvama sokamadık En sonunda kısık ateşte yemeğimizi de yaktık ![]() Nihayetinde vardı gerçeğim bu zamana yorgun Yorgunluğum der bana ki; senin yolun çokça uzun ![]() Sevilmez hayadan akan edepsizlik kuzum Zarar vermemek adına hayatında yoksun ![]() Atar zaman benle takla elindeki hakla ![]() Hatta kırılmamak için duygularını sakla ![]() Doğrular yanlışı yenecek dev bir farkla ![]() Vakti gelir bekle can sabırla ![]() İzah et bana şunun durumu ne ? Kaçırmış o aklını deli mi ne ? Bulacak halbuki arasa belki de Çıkışı yok bunun sonu meçhul yine ![]() Bedeline ne diye kapalı kapı ? Arala gir içeri sonunu tanı ![]() Hadi çözümü zor değil bir yolu yok değil İnan olur birgün o kadar uzak değil ![]() Kan döker elde batan bu diken Sökemedin onu yine kılıcı diken Sabrın sonu selamet başı metanet Bundan ibaret hayat kabul et ![]() Şöyle bir gel yakında bir dur Aynada yüzündeki iki farkı bul Riya yok desen bir fark yok desen Ne dersen de de inanmam körüm desen ![]() Ahh kendine gel haddini bil liyakatin nedir ? Bence bir iç sarraf benim girdiğim kola ait ol ![]() Hayat değil mi yavrum göster ölümü şovları Zahmet etme bana bırak işte kapı bu da kol ![]() Güle güle hayatı bile bile umudu yere yere git Dün bugün yarın ne var ne yok bırakma hiç Bize reyi al susarsın elbet kim bilir ? Ahım dolu kadehler ister devir ister iç ![]() Doğru ve yanlışların aynı kefedeler Fazla-eksik mühim değildi devam et ![]() Kavuşturur hayat zorda olsa sonlara |
![]() |
![]() |
|