![]() |
Frekans &Amp; Rahdan &Amp; Kerim [Mic Rap] Feat. Yunus Emre - Çikolata Sevgilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Frekans &Amp; Rahdan &Amp; Kerim [Mic Rap] Feat. Yunus Emre - Çikolata SevgilimKerim [Mic Rap] Ellerin yanıma doğru uzat benim Gözlerin gözümden ayırma sevgilim Sen benden geçtin ben senden hiç Aşk şarabından ilk yudumu sen iç ![]() Sistem out, ara kafalar dağınık O ister outdoor içine kapanık Polisler tampon takibinde Bu işler hardcore yoksa yürümez Bu alemde tek büyük var 70'lik yeni rakı Dört tane cam açınca piyasa fiyakalı Sen uyurken ben plan yaptım Memati naber?! Dışarı çık iki helikopter bi sigara kap gel Bu günlerde keyfim yan gelip yatar Zaten Kurtlar Vadisi'ni de kaldırdılar kalmadı heyecan Açıkçası sadece bu ara Ali Kırca'yı görünce yüzümde tebessüm oluyor nedense ![]() Bi kız varmış fiyatı tam 150bin dolarmış Arkadaşı haftada bigün buz üstü kayarmış Çok çalışmış aferin zaten hareket bellidir Alternatif yumuşak çikolata sevgilim Kerim [Mic Rap] Ellerin yanıma doğru uzat benim Gözlerin gözümden ayırma sevgilim Sen benden geçtin ben senden hiç Aşk şarabından ilk yudumu sen iç ![]() Ellerin yanıma doğru uzat benim Gözlerin gözümden ayırma sevgilim Sen benden geçtin ben senden hiç Aşk şarabından ilk yudumu sen iç ![]() Ellerin yanıma doğru uzat benim Gözlerin gözümden ayırma sevgilim Sen benden geçtin ben senden hiç Aşk şarabından ilk yudumu sen iç ![]() Damdan düşer gibi geldin her boş sandal olsa okyanusta hayat var Kan ağlar aşkım bu hatalar benim yalnız beni bağlar ![]() Suda görünen suretin yok aslında bir dalgayla dibi boylar bana bakan balıklar gerçekten anlarlar Birgün çıktın benim karşıma Senden haberim yoktu benim aslında Bana kalsa silerdim geçmişi bi kerede Senin için format atardım ben Ellerimi tut geç olmadan gel Gözlerime bak dolu dolu sanki sel Geçti artık gitti şimdi hatıralar senden Akşama yemekte sürpriz benden ![]() Kerim [Mic Rap] Ellerin yanıma doğru uzat benim Gözlerin gözümden ayırma sevgilim Sen benden geçtin ben senden hiç Aşk şarabından ilk yudumu sen iç ![]() Ellerin yanıma doğru uzat benim Gözlerin gözümden ayırma sevgilim Sen benden geçtin ben senden hiç Aşk şarabından ilk yudumu sen iç ![]() |
![]() |
![]() |
|