Şanışer_Sevqi Selinim.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanışer_Sevqi Selinim..Yarınım emellerime uzakken ellerim al senin doğan güneş ve ben yarına yoksun umutlarla varolandım şimdi sade senLeyiiimm Geeeeeel Senin kimseye uzatamadığın eLinim ben,beni boğan sewgi seLinim ![]() ![]() Bi 16,hepsi bi 16 sadece ![]() Aşk bu dünyada war oLan en güzeL ve sade şey Ve bende mevcut,hemde baya baya demememin sonucunda heba oLsa dahi baya bayan İşte sonunda buLdum seni adın seLin ![]() Adını andım demin ve yine güLümsedin Çok koLay oLdu diğerLerini hafızamdan atması ![]() Şuan anLıyom yaLanmış ayşesi fatması Buqün bana uzaksın,yarın yakın oL ![]() AsLında sandığımdan çok daha yakın o ![]() Ben bi saLağım tamam,en yüce akıL o ![]() Aşkın bi oda ve çıkmam için kapı yok ![]() Sen warken hayat bana göre resmen bi güLünç oyun ![]() Sen gidersen yaşadığım şeyin adına öLüm koyun ![]() Eğer bi yawrumuz oLursa adının anLamı ömür oLur ![]() Yani sendeyim ben anLa bunu bir ömür boyu ![]() ![]() ![]() Yarınım emellerime uzakken ellerim al senin doğan güneş ve ben yarına yoksun umutlarla varolandım şimdi sade senLeyiiimm Geeeeeel Senin kimseye uzatamadığın eLinim ben,beni boğan sewgi seLinim ![]()
|
|
|
|