![]() |
Mert Ekren Şarkıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mert Ekren Şarkıları![]() Kaç gecedir uykuya düsman seni düsünüyorum ben Farkinda misin daha daha rahat edicem ismini söylersen Ne olursun yapma bende masum degilim Zora gelmez kalbim ah Yaniyorsam söndür ben farkinda degilim Yola gelmez kalbim ah Nayir nolamaz derken beni nasil vurdun kalbimden Dünya sana göre dönsün sen nasil istersen Nayir nolamaz derken beni nasil vurdun kalbimden Zaten sana köle oldum al götür istersen Kaç gündür okulun önünde çikisini beklerken Ben sana asik deli gibi hasret gülüsünü özlerken Ne olursun yapma bende masum degilim Zora gelmez kalbim ah Yaniyorsam söndür ben farkinda degilim Yola gelmez kalbim ah Nayir nolamaz derken beni nasil vurdun kalbimden Dünya sana göre dönsün sen nasil istersen Nayir nolamaz derken beni nasil vurdun kalbimden Zaten sana köle oldum al götür istersen Kaç gecedir uykuya düsman düsünüyorum bende Ismimi sorsan söylerdim sip diye bir seferde Kapilirsan sasma bende seytan tüyü var aksama çikamam Ödedim bye Nayir nolamaz derken seni nasil vurdum kalbinden Zaten sana köle oldum al götür istersen Nayir nolamaz derken beni nasil vurdun kalbimden Dünya sana göre dönsün sen nasil istersen |
![]() |
![]() |
|