![]() |
Sibel Alaş - Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Alaş - AdamSevipte söyleyemedigim sarkilar var Bir dizesini asla hatirlayamadigim siirler Keske,keske o ben olsaydim dedigim hikaye kadinlari Düslerim var ![]() ![]() ![]() Uyandigimda yalnizca basini hatirladigim, Ve asla sonuna kadar görmeyi beceremedigim Bir adam var düsümde,tam dokunacakken uyandirildigim Bir adam,sonumuzun ne olacagini hiç ögrenemedigim Düsümde bir adam var,benim mi bilemedigim Bir adam var diyorum,düsünüp düsümden ayri kaldigim ![]() ![]() ![]() Durup da söyleyemedigin adimsa Gizli kapakli Sevda türküleri tuttursam da ben Telli duvakli, yanima Korlar mi adam seni? Koparip acitmazlar mi beni? Nafile yanar elim dudagim Seni bana yar ederler mi? Yanima korlar mi adam seni? Koparip acitmazlar mi beni? Nafile yanar elim dudagim Seni bana yar ederler mi? Durup da söyleyemedigin adimsa Gizli kapakli Sevda türküleri tuttursam da ben Telli duvakli,yanima Korlar mi adam seni? Koparip acitmazlar mi beni? Nafile yanar elim dudagim Seni bana yar ederler mi? Yanima korlar mi adam seni? Koparip acitmazlar mi beni? Nafile yanar elim dudagim Seni bana yar ederler mi? Yagmur bulutu unutursa Dalinda çiçegi kurutursa Yar benden utanirsa Düsündüm düsümden ayri kaldim |
![]() |
![]() |
|