|
|
Konu Araçları |
feat, ni$anlanmi$sin, qarizma, serkanduydumki |
Qarizma Feat Mc Serkan_-Duydumki Ni$Anlanmi$Sin.. |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Qarizma Feat Mc Serkan_-Duydumki Ni$Anlanmi$Sin..Mc Serkan Tehlikeli Madde Ft QarizMa 2008 Duydum ki Nişanlanmışsın QaRizMa Haberini Aldım Duydum ki Nişanlanmışsın Başka Ellerin Koynunda Nasıl Yatacaksın Söylesene, Hiç Mi? Sızlamayacak O Vicdanın Hiç Mi Düşünmedin Beni Bunu Nasıl Yaptın, Ben Seni Severken Senden İzin Almadım Sevmeye Devam Edeceğim Ben, Bütün acılarına ben katlandım ama ne fayda gün gelecek imzayıda atacaksın seni Sevdiğimi Söyledim ama inanmadın bak bi kerede beni de düşün gülüm üzüldüm yıkıldım görmez oldu iki gözüm Sensizliğe artık dayanamam her şeyi bırakta (3x) bana gel(3x) Mc Serkan Şimdi ellerinsin be gülüm Haberini aldım öldüm Kaderime artık küstüm Geçmez artık sensiz ömrüm (2x) QaRizMa Yaptığım bu şarkıyı düğününde çalarsın belki sende benim gibi yanarsın Benim için ağlarsın göz yaşların hiç durmasın akıpta gitsin Yağmur damlaları gibi kaybolsun ben mutsuzum, Bilmem seni unuturmuyum ellerin kadınısın buna dayanamam Tek seni sevmiştim gülüm buna inan Seni sevdiğimi kaç kez söylemiştim ben Zaman ver demiştin verdim ama hiç bir şey değişmedi ne yazık ki Benim olmadın karşılıksız sevgiydi bu içimdeki sevdam Ne yalan söyleyim ki senin uğruna bendim (2X)her gece göz yaşı akıtan Eğer ağlamak çözüm olsaydı sana ilk kavuşan ben olurdum Neden diye sorma nedeni sen daha iyi biliyorsun Şu anbaşka biriyle belki mutlusun ama ben çok mutsuzum Sen beni yaktın gün gelir sende benim gibi (2x)yanarsın Mc Serkan Şimdi ellerinsin be gülüm Haberini aldım öldüm Kaderime artık küstüm Geçmez artık sensiz ömrüm (2x) |
|