Master Sezer &Amp; Murat Sahin - Senin Askin Yalanmis |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Master Sezer &Amp; Murat Sahin - Senin Askin Yalanmis03 - Master Sezer & Murat Sahin - Senin Askin Yalanmis Rap : ( Sezer ) Felek kara yazmis yazimi Dert cektirir almaz canimi Koydum ugruna bütün varligimi Ecelim gelmis yasatmaz bana baharlari Nefes alamam bogluyorum Hayatimin kadini Ucsuz bucaksiz yollari yürüdüm Gecenin Karanliginda saatlerce düsündüm Bir yudum mutluluk aradim ama bulamadim Bir tek sen vardin aklimda artik cikmazdayim Gözlerin geliyor gözlerimin önüne Damla Damla yagiyor yagmurlar yüregime Tut ellerimden bari sen beni birakma Ecele birakma sen al canimi kurtar anla Nakarat : ( Murat Sahin ) Senin Askin Yalanmis Sözlerine inandim sana kandim Sen beni aldatin Yok yere Harcadin Yalan Gözyaslari dökme Derdini kitaplara döksende Dönmem sana bir daha Geri dönüsü yok anla Rap : ( Sezer ) Beni terkedip biraktin gittin ellere Sen artik Ellerin kadinisin bütün Suclar sende Bu yollu sen secdin beni attin Ateslere Kefenimi hazirla ecelim Bu Asik ölmekte Simdi Uzaklardasin bense perisanim Isyan degil bu kadere sadece inandim Inan cok zor bu ayrilik Yetmez Kelimeler tarife Sensizlik büyük yalnizlik anlatilmaz tarifle Azrail dümenime pusuya yatmis Batan gemimizin ismi ayrilikmis Perde inmis umutsuzca bakan gözlere Daglar yumruk ol mus parcalaniyor kalbimide Nakarat : ( Murat Sahin ) Senin Askin Yalanmis Sözlerine inandim sana kandim Sen beni aldatin Yok Yere Harcadin Yalan Gözyaslari dökme Derdini kitaplara döksende Dönmem sana bir daha Geri dönüsü yok anla Siir : ( Sezer ) Sen Sevmeyi Bilmeyen Bir Insansin Vurdun Kelepceyi Yüregime Gittin Ellere Degermiydi Bir Zalime Beni Terketmeye Aynaya Bakmaktan Korkmazmisin Sen Insanfsiz Utanmazmisin Kendinden Sana Bulacak Sözüm Kalmadi Allah´dan Bulasin Allah´dan Sözüm Sana Yalan Dünya Egerki Egerki Birdaha Seversem Namerdim Namerdim |
|
|
|