Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, niran, sevda, sözleri, ünsal, yolu, şarkı

Sevda Yolu - Niran Ünsal 2009 Şarkı Sözleri

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Silinmiyor adın sevda yolunda ,Bilinmiyor yarın hayat yolunda ,Bugün yarım kalır sen olmayınca ,Biraz ahım kalır yolun olursa
Gel acımı dindir ah beni sevindir , Sev sonumuzu sen yaz aşkım,Gel acımı dindir ah beni sevindir ,Sev sonumuzu sen yaz aşkım
Silinmiyor adın sevda yolunda ,Bilinmiyor yarın hayat yolunda ,Bugün yarım kalır sen olmayınca ,Biraz ahım kalır yolun olursa
Gel acımı dindir ah beni sevindir , Sev sonumuzu sen yaz aşkım, Gel acımı dindir ah beni sevindir, Sev sonumuzu sen yaz aşkım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Adaletin can yakıyor ,Terazi senden yana ,Cesaretin yola çıkıyor ,Bilmediğim uzaklara ,Haklıdır giden aslında
Kalmadıysa bu aşkta hiçbir hatıra ,Kalbini döndürsen bile güneşe ,Benzemez hiç ilkbahara ,Sen yine kendinle ben yine kendinle ,Savaştık yine kaybettik
Aşk diye gururla sahte bir onurla ,Bu aşka yazık ettik ,Sen yine kendinle ben yine kendinle ,Savaştık yine kaybettik ,Aşk diye gururla sahte bir onurla
Bu aşka yazık ettik ,Adaletin can yakıyor ,Terazi senden yana ,Cesaretin yola çıkıyor ,Bilmediğim uzaklara
Haklıdır giden aslında ,Kalmadıysa bu aşkta hiçbir hatıra ,Kalbini döndürsen bile güneşe ,Benzemez hiç ilkbahara ,Sen yine kendinle ben yine kendinle
Savaştık yine kaybettik ,Aşk diye gururla sahte bir onurla , Bu aşka yazık ettik ,Sen yine kendinle ben yine kendinle ,Savaştık yine kaybettik
Aşk diye gururla sahte bir onurla ,Bu aşka yazık ettik

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com