![]() |
Erdal Merdan - Gülüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erdal Merdan - GülümSen Git Mutlulugu Baskasina ver Zaten ben hic Mutlu olamadim ki Güzel Gözlerinle Gülüm Gülüm Baskasina Gül ![]() ![]() Zaten ömrümce hic Gülemedim ki Selam et benden de Mutluluklara Öldügümü bildir Kalpsiz Kullara umut birakma hic gülüm gülüm yarinlarima ![]() ![]() Zaten yasadigim bir gunum yok ki Garip Erdali anlattim size yikildi kanadim dertler icinde Son sözüde Kalpsiz yine sen söyle Daraldi Zamanim ![]() ![]() ![]() ölüyorum iste ![]() ![]() Siir: Hani diyorum da ![]() ![]() ![]() Eyer sevgin satilsaydi kanimi satar alirdim Hani diyorum da ![]() ![]() Eyer sevgi zorla olsaydi dunyayi yikar alirdim ![]() Bunu bilki seni kimseye Seni kimselere birakmazdim ![]() ![]() oysa ne sevginin satilacagi nede kanimin par edecegi var ![]() ![]() Sevginin zorla olmayacagina göre ey guzel kiz ![]() ![]() Ne elini tutan ellerim ne gözlerine bakan gözlerim olacak ![]() ![]() öyle ise ben herseye Elveda diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elveda gülüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ve senden baska herseye ELVEDA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|