|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
sansarpit10pusatbetadenizcb, seçim, şarkısı |
![]() |
Seçim Şarkısı - Sansar-Pit10-Pusat-Beta-Deniz-Cb |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seçim Şarkısı - Sansar-Pit10-Pusat-Beta-Deniz-CbSeçim Şarkısı Sansar: Şu anda kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum ![]() Şu anda kendimi bok gibi hissediyorum ![]() ![]() ![]() Bu adamların yarısı sağdan,yarısı soldan ![]() Bu şarkıyı yapıyoruz yarın seçim var ![]() Bazı zaman seçildi dar görüşlü mallar ![]() Bazı zaman seçildi öngörüşsüz aptal ![]() Kimi kıçı açtı,kimi kafa tasçı ![]() Rap içine kaçtı,(evet)dava açtı ![]() Seçim meydanlarında boş yakarma ![]() Ahmet,Mehmet sokakta ses çıkarma! Pusat: Sen ses çıkarma,vaatler kopar ![]() Yarın gelir hemen,saatler çok az ![]() Sandıkta oy yerine kafaya taş at ![]() Halka para verin evet banada rahat ![]() Yarına zar at gelir ülkeme hep yek ![]() Mecliste işiniz üfleme çekmek ![]() Avrupa'ya peşkeş,halka ****** ![]() Sağcısı solcusu ve kavga birdir ![]() Nakarat: Bu nesilden altı genç bu ülkede büyüyen ![]() Söylediklerimiz herkez tarafından görülen ![]() Bizim partimizin adı İsyan Etme Fırkası ![]() Bu da bizim partimizin seçim şarkısı ![]() Beta: Başımızda felakete çaldı alarmım ![]() Bence bulunduğumuz konum asrın hatası ![]() Ağzım yasaklı,önünü kapayan bi el var ![]() Beyni ne kadar kullandığınız sandıkta saklı ![]() Değişen hiçbişey yok maziler yobaz ![]() Dışa vurduk düşünceyi bari sen kopar ![]() Sahiden olmaz aynı kapak hep tıkanmaz ![]() Artık salak olmak lazım ağzı kapa ses çıkarma ![]() Pit10: Sus!Ses çıkarma dedim şimdi dilin kıçında ![]() Amerika'ya peşkeş o kimdi bildim ışınla ![]() Sizden olamayız ya biz ya siz çekip gidin hadi ![]() Sevilmedin anla işte elit itin afil ![]() Bu bayrağı avrupayı kabullenip gömdürün ![]() Yada kaldır başını ve kopilleri öldürün ![]() İrticaya resti çek ve mamulleri döndürüp ![]() Güneş görmek istiyosak ampulleri söndürün! Nakarat Deniz: Kabus gibi geçen dört buçuk yılın ardından ![]() Herkes bişeyin yanlış olduğunun farkında ![]() Aslında hatalar iki kahveyle silindiler ![]() Ülke gitti elden iyileşti AByle ilişkiler ![]() Yazdı kankam artık onlar alttan almaz ![]() Yediremezler ipte varsa iki tane cambaz ![]() Elimizden alabilicekleri daha ne kaldı ![]() Bence artık acil olarak darbe lazım! CB: Sokaklarda pislik,heryerde kara fatma ![]() Hapislerde çürüycez gelmezse anayasa ![]() Ülkemi böldünüz,vatana hesap verin ![]() Devlete Devlet gelmezse bela gelir ![]() Cebe attığın her para için bir genç işsiz ![]() Bi avuç toprağın değerini bilmez kimi ![]() Ayaklarımıza batar cam kırıkları ![]() Daha çok can alır kan hırsızları ![]() Nakarat Pit10: Bu gün 21 Temmuz 2007 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|