Mc Ender Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mc Ender Şarkı SözleriSelam - MC Ender Kaynak : ************ - MC Ender Şarkı Sözleri Selam - MC Ender Başkent Ankara'nın sokaklarından Sesleniyorum size mikrofondan Bu ne arabesk, ne de fantezi Rap müzik esir alacak herkezi Müziği duy ritmi hisset anla MC Ender yine mikrofonda HipHop bu benim tarzım Türkiye'ye Ankarap lazım Hayzta güzel, para, kızlar Hey rap düşmanı hırsızlar Anlayın artık rapin gücünü Ankarap burada alacak öcünü Rap müzik artık bu piyasada kasetlerimiz kara borsada Ama yok bunun hiçbir önemi başladı artık Ankarap Dönemi Selam kızlara selam Devam partiye devam Ankarap geliyor hazır ol Ankarap bir sağ bir sol Güçlü ritim vede güzel melodiler Yavru gibi sözler alt üst oldu listeler İşte size gerçek Türkçe Rap Pop dinlemek için yok hiçbir sebep Her yerde artık Ankarap'in sesi Disco ve Dj lerin gözdesi Hep aynı o sıradan müzikler Felsefe yapan o boş sözler Her yeni gün yeni bir star Yanık gırtlaklı entel krolar Yok bizde bunlar yakışmaz Hiphop'a Geliyoruz işte bekle bizi Avrupa Selam kızlara selam Devam partiye devam Ankarap geliyor hazır ol Ankarap bir sağ bir sol öys öss Ne anladım ben bu paradan puldan Nefret ediyorum ben bu okuldan Karne istemem hic sınav cekemem Kolay para hızlı yaşa Baglanamam tek maaşa Lise bitti zar zor Kafanı Oys'ye yor Dershane kitap sınava çalış Ama olmuyor kim çözecek bu soruları Dışarıda bekliyor beni piyasa kızları Para nasıl gelecek sana kalmış İstersen sen otur Oys'ye çalış Ama ben yapmam benim işim müzk Bana lazım değil kimya yada fizik Lise sonda başlar bu koşuşturma Babam diyor 'Calis oglum,oturmaEn sonunda kızdı attı soruları Yatana kadar dedi çöz bunları 2 Saat ugrastım ama olmuyor Bu lavuk sorular çözülmüyor Tam bu sırada kapının zili çalındı Aşagıdan biri 'ENDER' diye bagırdı Indim asagi baktim arkdaslar Deddiler hadi gel , bekliyor kızlar Soruları atıp çıktım dışarıya Arkadaslarla beraber atladım arabaya Sabaha kadar gez dolaş eglen Sınavı düsünüp de kafanı bozma sen Ders çalışmadan bitti yine gece Sınava bir hafta kaldı sadece , sadece OYS - OSS biri cevapları söylese söylese Tak tak kim o ben party efendisi Evet Mc Ender ta kendisi Hazırlanın şimdi cümbüs baslıyor Ankarap gecenin ilk dersini veriyor Konumuz eglence gece eve gidince Bunları yaparsan bizle beraber Pisman olmazsın çünkü matrak ***y Ve ıslan bir oyun sizi bekliyor Sampanya kızlar muzik gerekiyor Islak ve ***y iste bu benimki Sevdigim sey istedigim kız tipi Topla herkesi eve çagır party ver Kızlar parlak cix'leri sever İçkileri salla kızlara sık T-shirtler olsun vıcık vıcık Tekrar içkileri salla kızlar sık T-shirtler olsun vıcık vıcık Islak vucutlar herzaman beni çeker O zaman party devam etsin Konusmak yeter Hergece eglen,nasıl istersen Kuru yada ıslak Sap sap sap subidubibap Devam ediyor böyle ıslak bir party Bırakın içkileri ıslanma vakti Bir kız girdi içeriye ıslak ve ****i Çekiyor herkesi mıknatıs sanki Tüm gözler onda dekolte sonda T-shitler seffaf kız dolu etraf Sıraya girin hortumu verin elime Suyu acınca T-shirt yapısır tenine Islanır vucudun deli eder beni Tanısalım senle benim adım Inci Dinle Beni dinle Mc Ender'i Islak bir party sona erdi Ankarap Party'nin hakkını verdi |
|