![]() |
Cambaziye - Garip İnsanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cambaziye - Garip İnsanlar![]() Hop dur bi dakka noluyo? beni gören herkes çıldırıyo Yeni moda değişik senin egon itişik ama anlamıyorum laflar değişik Herkes kendi halinde işi gücü yok bunlar laf atıyo haliyle Your song is very nice recep,Anlamıyorum türkçe konuşman gerek Hep aynı evet hep saksı gibi kafalar çalışmaz kimsenin aklı Türkiyede 70'inden 9'u abaza ve sarkıyo kızlara doğru Yalanmı lan sen palavranı babana anlat yermiyim ben velet bak gözümün içine Nefret ediyo insanlar benden yaklaş kulağına bişey söyliycem (sanki çokta umrumda benim) Nakarat2x Çözemedim hala bu insanları ben Matematikten bile çok zor çözmek Göremiyorum gelecek nesilleri Bırak sefilleri takılsın abisi Saruman Verse: Saltanatın sonuna geldin abazanlık kafaları yedirdi size yoldan geçen hatun amman uzak dur madam azmış yam yam alışmış kudurmuştan beter bu memleket böyle nereye gider dur frenle bu trenle sonunuz belli değil uyanıverirsiniz karaköyde yüzde doksanı uyanır öyle boş masallara kanınız böyle çoğunuz kendini uyanık sanıyoki bir mala böyle kolayca kanıyodu ne sanıyodu kendini ne sanıyodun kullanıldın beynini kemirme boşa yanlışa doyamaz farkına varınca aklını bulamaz yoldan çıkarsa Nakarat2x Çözemedim hala bu insanları ben Matematikten bile çok zor çözmek Göremiyorum gelecek nesilleri Bırak sefilleri takılsın abisi |
![]() |
![]() |
|