![]() |
ßénqül ~ İlk Qdén Unutur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ßénqül ~ İlk Qdén Unuturgider ayak bakma öyle kalbimin aralağından sarılırım içimden geçenle son iz gözlerin olmasın gider ayak yapma öyle dokunma azalışımda sevişirim içimden kopanla son iz bedenin olmasın tut iyi kötü bir yol ne olur kur iyi kötü bir düzen kendine bu eni konu bir son korkma ![]() ![]() ![]() ![]() ilk giden unutur bu gelir bana herşeyden zor ![]() ![]() gider ayak susma öle sözlerin acıyışnda dağılırım peşinden sessizce son iz soluğun olmasın gider ayak yapma öyle dokunma azalışımda sewişirim içimden kopanla son iz bedenin olmasın tut iyi kötü bir yol ne olur kur iyi kötü bir düzen kendine bu eni konu bir son korkma ![]() ![]() ![]() ![]() ilk giden unutur bu gelir bana herşeyden zor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ßénqül ~ İlk Qdén Unutur |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ßénqül ~ İlk Qdén Unuturaşkın adı yalanmış sende bu kalp kim bilir daha neler çekecek ağlatacaktında nie güldürdün bu yürek kaçtıkça sana dönecek ya yak ya al çıkar seni sök benden dayanamaz oldum bir ömür geçermi böyle yoluna gözyaşımı koydum hayat as sat çıkar beni ah gözden yaşayamaz oldum bir ömür geçermi böyle yoluma ümidimi koydum dibine vurdum hayatın boz ayrılığı boz yazgım yollara vurdum sığamadım ben hasrete hiç yakışmadım dibine vurdum hayatın boz ayrılığı boz yazgım yollara vurdum sığamadım bn hasrete hiç yakışmadım aşkın adı yalanmış sende bu kalp kim bilir daha neler çekecek ağlatacaktında nie güldürdün bu yürek kaçtıkça sana dönecek ya yak ya al çıkar seni sök benden dayanamaz oldum bir ömür geçermi böyle yoluna gözyaşımı koydum hayat as sat çıkar beni ah gözden yaşayamaz oldum bir ömür geçermi böyle yoluma ümidimi koydum dibine vurdum hayatın boz ayrılığı boz yazgım yollara vurdum sığamadım ben hasrete hiç yakışmadım dibine vurdum hayatın boz ayrılığı boz yazgım yollara vurdum sığamadım bn hasrete hiç yakışmadım |
![]() |
![]() |
|