![]() |
Gökhan Güneş - Gözlerin Kimlere Gülüyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Güneş - Gözlerin Kimlere Gülüyor![]() Yalnız seni sevdim ben, sen aşkımı ellere satarken ![]() ![]() ![]() Birtek seni diledim durdum, uykusuz gecelerimden ![]() ![]() ![]() Senden kalan hatıralar, bir yırtık resimle mektuplar ![]() ![]() ![]() Hakettiğim gerçekten bu mu, söyle gül yüzlü yar ![]() ![]() ![]() Şimdi başkalarında ellerin ![]() ![]() ![]() Dudaklarını kimler öpüyor ![]() ![]() ![]() Kıyıp bakamazdım gözlerine ![]() ![]() ![]() O gözlerin kimlere gülüyor ![]() ![]() ![]() Şimdi başkalarında ellerin ![]() ![]() ![]() Dudaklarını kimler öpüyor ![]() ![]() ![]() Kıyıp bakamazdım gözlerine ![]() ![]() ![]() O gözlerin kimlere gülüyor ![]() ![]() ![]() Yalnız seni sevdim ben, sen aşkımı ellere satarken ![]() ![]() ![]() Birtek seni diledim durdum, uykusuz gecelerimden ![]() ![]() ![]() Senden kalan hatıralar, bir yırtık resimle mektuplar ![]() ![]() ![]() Hakettiğim gerçekten bu mu, söyle gül yüzlü yar ![]() ![]() ![]() Şimdi başkalarında ellerin ![]() ![]() ![]() Dudaklarını kimler öpüyor ![]() ![]() ![]() Kıyıp bakamazdım gözlerine ![]() ![]() ![]() O gözlerin kimlere gülüyor ![]() ![]() ![]() Şimdi başkalarında ellerin ![]() ![]() ![]() Dudaklarını kimler öpüyor ![]() ![]() ![]() Kıyıp bakamazdım gözlerine ![]() ![]() ![]() O gözlerin kimlere gülüyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|