![]() |
Cengiz Kurtoglu - Sarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoglu - Sarkı SözleriResmini Öptüm De Yattım - Cengiz Kurtoğlu Yanlızdım bir tanem yine dün akşam Hep seni düşündüm hep seni andım Dayanılmaz bir sey oldu hasretin Dün gece resmini öptümde yattım Derdime dermanı bulayım diye Bir parca mutluluk duyayım diye Rüyamda seninle olayım diye Dün gece resmini öptüm de yattım Düşlere daldıkca doldu gözlerim Elini aradı bombos ellerim Gönlümü avutmak için sevgilim Dün gece resmini öptümde yattım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoglu - Sarkı SözleriAğlamam Ondan - Cengiz Kurtoğlu Böyle gözyaşı dökmezdim Böyle eriyip gitmezdim Ondan ağlamam ondan Sevdim diye kandırdı ya Yıllarımı harcadı ya Ondan ağlamam ondan Yandım yandım ama ben ona değil Yandım yandım ama hasrete değil Sevda bitti oldu yalan Canım dedim oldu yılan Ondan ağlamam ondan Duygularla oynadı ya Beni böyle ağlattı ya Ondan ağlamam ondan Yazık nasılda inandım Yazık nasılda aldandım Ondan ağlamam ondan Gönlüm bunu haketmiyor Bu dert beni kahrediyor Ondan ağlamam ondan Yandım yandım ama ben ona değil Yandım yandım ama hasrete değil Sevda bitti oldu yalan Canım dedim oldu yılan Ondan ağlamam ondan Duygularla oynadı ya Beni böyle ağlattı ya Ondan ağlamam ondan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoglu - Sarkı SözleriDuvardaki Resim - Cengiz Kurtoğlu Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum seni ben bütün kuşlara Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Bu dünyada beni en mutlu sen ettin Mutluluk ikimizin diye beklettin Ağlamaklı bir günde beni terk ettin Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum seni ben bütün kuşlara Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoglu - Sarkı SözleriGeçmiyor Günler - Cengiz Kurtoğlu Burda çiçekler açmıyor Kuşlar süzülüp uçmuyor Yıldızlar ışık saçmıyor Geçmiyor günler geçmiyor Avluda volta vururum Kah duşünür otururum Türlü hayaller görürüm Geçmiyor günler geçmiyor Dışarıda mevsim baharmış Gezip dolaşanlar varmış Günler su gibi akarmış Geçmiyor günler geçmiyor Gönülde eski sevdalar Gözümde dereler bağlar Aynadan hayalin ağlar Geçmiyor günler geçmiyor Yanımda yatan yabancı Her söz zehir gibi acı Bütün dertlerin en gücü Geçmiyor günler geçmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoglu - Sarkı SözleriGelin Olmuş Gidiyorsun - Cengiz Kurtoğlu Gelin olmuş gidiyorsun Bana veda ediyorsun Sakın ağlama diyorsun Ağlamamak elde değil Şaçlarında sırma telin Neden sustu tatlı dilin Dün benimdin bugün elin Ağlamamak elde değil Duvagına teller takıp Dertli pınar gibi akıp Gül yüzüne bakıp bakıp Ağlamamak elde değil Saçlarında sırma telin Neden sustu tatlı dilin Dün benimdin bugün elin Ağlamamak elde değil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoglu - Sarkı SözleriHain Geceler - Cengiz Kurtoğlu Geceler düşmandır bundan sonra bana Yaşamak artık haram sensiz buralarda Hayaller kurardık, günlerce başbaşa Seni alıp götürdüler kaldım bir başıma Kadehlerde mutluluğu aradım günlerce Tek dostum meyler oldu sensiz gecelerde Düşenin dostu olmaz derlerdi inanmazdım Senden başka kimseyi yar sayamadım Derdime derman meyler, Dilim ismin heceler Senibenden aldılar, hain geceler Güneşin doğduğu günler, Yaşamaktan da beter Sana nasıl kıydılar, hain geceler |
![]() |
![]() |
|