![]() |
Sansar Featpit10 Öldür Yada Öl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sansar Featpit10 Öldür Yada ÖlNakarat: Bum! Yok olur tüm hayaller ![]() ![]() ![]() Kaç veya savaşıcaksın ![]() ![]() ![]() Sansar: Arabadaydık ben ve Pit yolda ![]() Arayıştaydık viski ve votka ![]() İki arabanın içinde on korkak ![]() Suçumuz yoktu ve istemedik çarpmak ![]() Bilemezdik bu gece bitecek karakolda ![]() Gece 3 sularında Şile yolunda ![]() İndik aşağıya malum hasara bakmaya ![]() Döndüm arkama (pat!) yumruk burnumda ![]() Sert çocuğu oynayan zengin piçleri ![]() Sabahtan akşama vukuat işleri ![]() Bu niggayı görünce korkar içleri ![]() Kavga etme sen kaldır piliçleri ![]() Anaları briçte gülerken "kikiki" Son hızla geldi bi polis ekibi ![]() Çatışma durmadı bitmedi mermi ![]() Polisede sıkalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat Pit10: Kan kokusu havada ve kalmaz ölüm korkusu ![]() Lazım olan savaşmak ve belki acı son bulur ![]() Kaybedicek pek bişey yok bedavaydı denemek ![]() Silinir tüm raconlar yalan olur teke tek ![]() Beş tır boş adam önde ellerinde hackler koç ![]() Ölümüne giriceksin yada bi kaç el kır koş ![]() Bizde 5 7 ![]() ![]() Birde patlarız donarsak öyle kaskatı ![]() Baktım Sansar'ın önünde var iki leş ![]() Pekte şansımız kalmadı silip geç ![]() Merminin biri 5 dolar yada gidip deş ![]() Sizin diri pek para etmedi ölü bilincek ![]() Bang bang!Yıkıldılar tek tek ![]() N'apalım bu refleks ve olamadık esnek ![]() Günün hasılatı bu, yerde yatan on adam ![]() Bi kaç güne haber geldi çıkamamışlar komadan ![]() Nakarat Sansar: Aynı şekil indirdiler arabadan bizi ![]() Ekip otosuna girdik aramadan bizi ![]() Dediler aptallar unutun evinizi ![]() Lavuklar nüfuslu kim alıcak sizi? Pit10: Nezarette işkenceler biz acıdan bitik ![]() Belki kapıyı açmalıyız bir açıdan itip ![]() Ömür boyu silinmiycek iz kalıcak bizim ![]() Anlamadı bizi komser inadı var itin ![]() Sansar: Hakkımız sadece bir arama ![]() Dört duvarda dakikalar,sigara ve sigara ![]() Dedi böyle olay görmedim polis olalı ![]() 2 ölü 3 kayıp,5 yaralı ![]() Pit10: Dedik "yaptık eyvallah ver cezayı yaylan lan" ![]() Tutamadık kendimizi hareketler hayvanca ![]() Bu sadece başlangıç ve bilmediğimiz kavramlar ![]() Dar koridorlar,davam var ![]() Nakarat |
![]() |
![]() |
|