Hayalhan - Sorguladım Kendimi |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayalhan - Sorguladım KendimiBir gülüşte başlamıştı tek kıvılcım bende bu aşk bir hüzünle son buldu ayrılık bedeni tuzak yak kor ateşlerde yağmala bu gönlüm neyler ellerinsin artık ayırdı bizi mesafeler Sorguladım Yokluğunda Sensizlik neydi Gücüm kalmadıki beden tükendi Yanlızlık Çaremiydi Devasız Dertlere İnanmam artık ben sahte sevgilere bir zamanlar benimdin şimdi oldun ellerin bir zamanlar sevdiğimdin şimdi artık özlemim eskilerde umudumdun yaşlar oldu gözlerim eskidende benimdin hani gitmeyecektin sensizlik çok zor tarifi olamayan duygu yanlızlık bir kor içimi yakar bu korku bırakma elleri yanımda kal bir ömür boyu bırakma sevdiğim sensiz ben viraneyim nerde kaldı ellerin nerde kaldı sözlerin nerde beni seven kalbin üşüyor bedenim titreyen ellerim seni arar seni sorar ama bilemem şimdi nerdesin Sensiz birgün ölürüm sen yoksun bak ölürüm yaşarmı bu can hükmü yoktur ölümün sonu gelmez dertlerin ayrıldık sensizim şimdi yoksun bilirim sensiz neyleyim (2x) Baktım sağıma soluma kimseyi bulamadım Bunu anladığımda mutluluğa uzaktım yaşamadan tükettin bu bendeki hisleri bu bendeki benliğim olmuş çoktan serseri anne duası bile eksik benim üstümden unuttum ben hergece ben dilimdeki sitemden hergece acılar bulur içimi kemirirken yaşama sevincimi alırlar gidenler benden her geçen günüm sanki bana bir işkence bulamadım ben kendimi bu hayat denen bilmecede acılar sardı bu bedenimi kaybolan bu gecelerde kanadı bende bilmezler çare döküyorum sanmayın ben defterimi anlatmaya kalksam bitmez bendeki bu hayat nefreti ben çok gördüm çok çektim bu 18 yılıma ne dertler ekledim neler gördüm bilemezsin Sensiz birgün ölürüm sen yoksun bak ölürüm yaşarmı bu can hükmü yoktur ölümün sonu gelmez dertlerin ayrıldık sensizim şimdi yoksun bilirim sensiz neyleyim |
|