![]() |
Orçun - Şarkı Sözü Ve Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orçun - Şarkı Sözü Ve SözleriAma yine de Umudum sensin ilacim Ömrümde bildiiim tek canim kanim Umudum sensin ilacim Ömrümde bildiiim tek canim kanim Bir dalga gibi saçlarinin yeli esiyor esiyor esiyor Bir serap gibi gözlerinin ateii yaniyor yaniyor yaniyor Ama yine de Ama yine de sen varsin Ruhumdaki heyecansin Seni bana getireni tanrim daima yaiatsin iyi ki sen varsin Aklimdaki tek cansi Seni bana getireni tanrim daima yaşatsin Dizginlenmez yürek Endişemdi gülüm sineme konmuş iki gonca Hatıralardan kalan bize yetermi Sevgilim bu kadar bu kadar üzme kendini Anılar anılar anılar yerine yenisi gelirmi Dizginlenmez yürek hep sevgi gerek Duygular ah duygular hiç bitmiyecek Belirdin gece gündüz rüyalarda Direndim karşı koydum yanlızlığa Boşunaydı çabam alnıma yazılmış deli sevdam Karşılaştığımız sokaklar beni sorarmı Hasretim ne kadar ne kadar haberin varmı Acılar acılart acılar dört yanımı sararmı Dizginlenmez yürek hep sevgi gerek Duygular ah duygular hiç bitmiyecek Bakta gör Issiz gittin sessiz gittin Çok üstünde durmadim Unuttum diyebilirim Çekip attim söküp attim Seni içimde tutmadim Hatiralardan kilit yaptim O kadarda alişkanlik yapmamişsin hayret istersen yaiananlari hep hayal farzet ister pembe güllerle donat çevreni istersen küs hayata hüzne devam et Bak bakta gör/bak bakta gör Gözlerin deiil ama senin duygularin kör Zor zorsa öl/zor zorsa öl Hasret unutulur ama yanlizlik çok zor ![]() Benliiimi sen çaldin Gözlerimde kahir benliiimde sabir Desen sensiz olmaz yar Dert vurur yüzüne verdiğin sözüne Yalan soktun sevgimize Karardi son bulutlar kahreden son umutlar Yaşam bitsin üstüne Kabusum son huzur insaniz bir çamur Yilansin sen zor günde Ah kalmadi gurur zor kara yarinlar ardindan Son yine bahar kaç kere çaldilar yanlizlar Göz göre göre doğrumu aldilar Aşkin nerede yine geride kaldilar Kaç kere yerine verdiiin sözüne Korkmadan yüz vurdum yar Kor yine kadere ya sabir kadere Benliiimi sen çaldin yar Bir akşam Beni kara bulutlara yar ettin Ne ömür ne gençlik kaldi mahfettin Bakar oldum yollarina Çok susadim kollarina Niye geldik bu hallere nerdesin Sen daha yanimdayken özlerdim Almiyor aklim ah nasil gönderdim Hasret evim kader çatim Bu zavalliya ne yaptin Ulaşilmaz yol bulunmaz yerdesin Bir akşam bir akşam daha Ekleniyor ayrilığa Bak dalgalar ağliyor bize halimize Dönüşün olmaz bir daha Yine dertler aldi beni birakmaz O kadar güç değil dönmek gel geri Unutamazsin verdiğin sözleri Yaktiğin ateşin koru Cevapsiz binbir soru Göremiyorki sevdanin gözleri Gece olur sayiklarim ismini Dolaşir durur bedenim serseri Eğer istemezsen git de Hakkini helal edipte Ecel kapida nöbette duy beni Bir defa daha Her kuşun eti yenmez iyi düiün Pişman olabilirsin Aklima eserse çeker giderim Çok işaşırabilirsin Tutki gönlüme başkasi düştü Terkedebilirsin Bende her numara mevcuttur ama Yinede sen bilirsin Hadi bir defa daha baştan alalim Desem niyeti belli zaten Yolu gösterde bana vedalaşalim Yürümesi çok zor bu yolda gerçekten Kendini alda gel canima minnet Maksadimiz sohbet muhabbet Gece bitse güneşi örtünürüz Muradimiza ereriz nihayet Böyle Mi Olacaktini Bugünler hasretinin üstüne perde çekmiyor ki Aralaniyor iiiklar rüyalarim ah çikmiyor ki Eller sitemimin sebebini ah bilmiyor ki Böyle mi anlaitik,yalanin artik bitmiyor ki Hani gece inmeden kapimi çalacaktini Hiçkimse bilmeden koynuna alacaktini Hani dört, bei saat yanimda kalacaktini Karanlikta izin yok,böyle mi olacaktini Dillere Düşeli Yokluğunda gördüğüm rüyaları aradım Sevinçlerim kaderlerim Ayrı düştü hayallerim Umutların bulutları göklerde kaldı Gecelerin sonları sana beni anlatır Sevgi bahçesinden gül toplatır Dikeni var aman Aldırma davran Layıktır o güzele Hakkı var inan Dillere düşeli az zaman oldu Neyseki arayıp yolunu buldu Gamzeli yari bir bilene sordu Hayırsız bir evlat oldu Elveda Güneşime yağdırdığın karanlıklarını Al git başıma sardığın sevdalarını Gözyaşlarıma sebep olan yanlışlıklarını Vazgeçtim o anda senin olsun Al götür olmaz olası aşkını Şimdi sana son defa elveda Yüklenip omzuma acıları Benim aldığım yol bir hata Sana mutluluklar diliyorum İçimdeki sevgin bitti Pişman olacaksan eğer dur Ne yazıkki anladım senle olmaz Yaptıklarından sonra Sebepsiz yıkılan günlerimin ardından Sevdim delice erkekçe ve ölesiye Gözyaşlarıma sebep olan yanlışlıklarını Vazgeçtim o anda senin olsun Al götür olmaz olası aşkını Seviyorum seni Seviyorum seni/ölene dek yavrum Sen benim için vazgeçilmezsin istiyorum seni/ölene dek yavrum Hiç bir kuvvet ayiramaz bizi şimdi olmaz ayrilik/tam zamani sevginin Hadi saril sarmaşik/ol da gör mevsimi Kaybedilenler yitirilenler Geride kaldi hasretim özlemim Nasilda kök salmiş/bu sevgi kalbimde Nasilda sinmiş üstüme/kokunla bin mevsim Başinda toy sevda/diyenler bilsinler Elime aşktan toplanan/çiçekle doğdum ben |
![]() |
![]() |
|