![]() |
Doa- Saat Oldu On |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doa- Saat Oldu Onsaat oldu on ![]() ![]() forever non stop the beat goes on ![]() ![]() bi ben varım baska kimse yok ![]() ![]() yalnızım evimin içinde ![]() ![]() dört duvar içinde ![]() ![]() sensizlik çook zor ![]() ![]() bi sor bana kaç kere ![]() ![]() yok oldum doğdum off ![]() ![]() kim bilir nerdesin ![]() ![]() beni böyle bırakıp neden gittin ![]() ![]() kim bilir kimlesin ![]() ![]() belkide paranoyak bu beynim ![]() ![]() saat oldu on ![]() ![]() forever non stop the beat goes on ![]() ![]() bi ben varım baska kimse yok ![]() ![]() yalnızım evimin içinde ![]() ![]() saat oldu on ![]() ![]() forever non stop the beat goes on ![]() ![]() bi ben varım baska kimse yok ![]() ![]() yalnızım evimin içinde ![]() ![]() yalnızlık içinde bitirmesi çok zor ![]() ![]() kalbim acıyor dur gitme ![]() ![]() sabrım tasıyor dur dinle beni ![]() ![]() vakit azalıyor göz göre göre ![]() ![]() acım artıyor hemen ![]() ![]() herkes sevip ayrılmış ![]() ![]() gittin beni bırakıp gitin ![]() ![]() herşey işte değişti ![]() ![]() ben sensiz yasıyamam ![]() ![]() gittin beni bırakıp gitin ![]() ![]() herşey işte değişti ![]() ![]() ben sensiz yasıyamam ![]() ![]() saat oldu on ![]() ![]() forever non stop the beat goes on ![]() ![]() bi ben varım baska kimse yok ![]() ![]() yalnızım evimin içinde ![]() ![]() saat oldu on ![]() ![]() forever non stop the beat goes on ![]() ![]() bi ben varım baska kimse yok ![]() ![]() yalnızım evimin içinde ![]() ![]() yalnızım evimin içindeee ![]() ![]() yalnızım evimin içindeee ![]() ![]() yalnızım evimin içindeee ![]() ![]() yalnızım evimin içindeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|