![]() |
Rahdan - Sen Benim Herşeyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rahdan - Sen Benim Herşeyimşiir kısmı : Seninle her yolda yürürüm demişdin, sense pes etmekten bahsediyorsun ![]() Daha ne kadar yürüyeceksin ya,bittim tükendim benle daha ne kadar kosacaksın ![]() Beni seviyormusun ![]() Seni deliler gibi seviyorum ![]() ![]() Aması yok seviyorsan aması mamamsı yok ![]() ![]() Seninleyim,ölene kadar,sonuna kadar seninleyim ![]() O zamn yapacağımız bişey daha var ![]() ![]() ![]() Hatırlamıyorum hangi aydı,dudaklarımda adın vardı ![]() Başlattın herşeyi sen bianda,kaçamak bir bakış aldım yanıma ![]() Duygularım senin olsun dedim,istemem şimdi nolur git dedin ![]() Alışmıştım elini tutamasamda,bakışlarımda kendimi gördüm SEN BENİM HERŞEYİM ![]() ![]() ![]() ![]() Tam seni buldum derken gittin,elini tutamıyacağım kadar uzağa ![]() Herşey güzel olacakdı senle,gözümde yalan yok bak hadi onlara ![]() Daldım kilometrelerce uzağa,göremedim masum gözlerini ![]() Adını andım ama yıldızlar yok,sen benim tek yıldızımsın SEN BENiM HERŞEYİMSİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi nolur ben neredeysem gel ben gördüm yeni uyandım ![]() Bende uykuya seninle daldım,rüyalarımda hep sen varsın ![]() Bitecek bu günlerde elbet,bitecek nolur sabret ![]() Hayallerim gözlerine bakmak,sana sarıldığım gün olacak ![]() Hadi nolur ben neredeysem gel ben gördüm yeni uyandım ![]() Bende uykuya sennle daldım,rüyalarımda hep sen varsın ![]() Bitecek bu günlerde elbet,bitecek nolur sabret ![]() Hayallerim gözlerine bakmak,sana sarıldığım gün olacak ![]() SEN BENM HERŞEYİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|