![]() |
Naşide Göktürk Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Naşide Göktürk Şarkı SözleriBeni Benden Edin Bekledim yeniden dönersin diye Aklımdan çıkmadı bu gurbet sevdan Düşündüm bakarken aynalara Bendim ah bendim geç kalan bana Beni benden edin, beni yerden yere vurun Hesabını benden değil yüreğimden sorun Özledim gelmedin haklıydın belki Gözlerim nöbette bir tebessüme Gelince yüzyüze gerçeklerle Bendim ah bendim geç kalan sana Beni benden edin, beni yerden yere vurun Hesabını benden değil yüreğimden sorun |
![]() |
![]() |
![]() |
Naşide Göktürk Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Naşide Göktürk Şarkı SözleriMahur Şenlik dağıldı bir acı yel kaldı bahçede yalnız O mahur beste çalar, Müjganla ben ağlaşırız Gitti dostlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne eski heyecan, ne hırs Yalnız kederli yalnızlığımızla Sıralı sırasız ![]() ![]() ![]() O mahur beste çalar Müjganla ben ağlaşırız Bir yangın ormanından püskürmüş genç fidanlardık Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı Hoyrattı gülüşleri aydınlığı çalkalardı Gittiler akşam olmadan ortalık karardı O mahur beste çalar, Müjganla ben ağlaşırız Bitmez sazların özlemi daha sonra daha sonra Sonranın bilinmezliği bir boyut katarki onlara Simsiyah bir teselli olur belki kalanlara Geceler uzar, hazırlık sonbahara O mahur beste çalar, Müjganla ben ağlaşırız |
![]() |
![]() |
|