Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ekin, tutukladın

Sen Tutukladın Beni( Ekin)

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Tutukladın Beni( Ekin)

Ekin] Kaybolmuş bir sandalda Sevdanı bulutlara yazdım Ay şahit oldu, masum yüzüne kandım Gecede sattın beni Gecede sırtımdan vurdun Ay utanıp buluta saklanır Sırıl sıklam ağladı [Niran Ünsal] Sen Tutukladın Beni Hükümlün oldum senin [Ekin] Sen tutukladın beni Sırtımdam vurdun beni [Niran Ünsal] Sen tutukladın beni Yaktın yıktın bu bedeni [Niran Ünsal & Ekin] Sen tutukladın beni Sebebim oldun benim x2 [Konuşma, Ekin] Ey Kaybolmuş sandal, senin küreklerin yok, Benimse kolum kanadım kırık İkimizde dalgaların arasında kaybolduk Geceler, geceler karanlıktır, geceler insafsız Gecelerde satıldım ben amansız Gecede gecede sırtımdan vuruldum acımasız Kahretsin, kahretsin onu ben nasıl sevdim o tutkladı beni yaktı yıktı bedenimi o tutuladı beni sebebim oldu [Konuşma sırasında, Niran Ünsal] Sen Tutukladın Beni Hükümlün oldum senin Sen tutukladın beni Sırtımdam vurdun beni Sen tutukladın beni Yaktın yıktın bu bedeni Sen tutukladın beni Sebebim oldun benim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com