![]() |
Doğa Ft. Bora - Bize Kızma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğa Ft. Bora - Bize Kızmageçmişi boşver önüne bak hele bide kendini göster ölümüne sebebiyet olan herşeyi salla vede gazla kişilik her zaman tipi beşe katlar buraları sana bana göre değil ama tanımadan adamını seçemezsin geri basma takıl hadi müzik altta çare değil sana güzin abla hem kaç kere denedin adamım hadi gel vede koymadı kimse önüne bariyer tabi ben senin gibi değilim yine bulurum kendime güzel bi safiens adamına göre muamale yap ha bide tavlamayı şuan dene dik dur biraz güven hadi kendine derman olur bu gece senin her bi derdine Nakarat gel gel biraz hadi den den koymadan her tel çal vede zıpla papi tırsma kalabalık olmadan hırsla coşma bide bulmassan bize kızma (2x) dogabora; bi konuda üzülüyo faka bastı moruk her erkeğin tabi kaşar aşkı olur normal benimki farklı bi sorundu çıktığı ormana geri soktuk onu vooov bulamadı seni son yerde vooovv koş gidip onu boş verde eğme başını salla hakkını ver dik durup ortama farkını sersen iste yeterki piste çıkarsın işte olmassın hayatta çıkarsız işde eline geçtiyse krallık git gez kendine edin bi ilke yaşamazdım senin gölgende acıma o zaman ona dön gelde gözükmemeli senin gölgende haa bişey olursa bize söylenme nakarat gel gel biraz hadi den den koymadan her tel çal vede zıpla papi tırsma kalabalık olmadan hırsla coşma bide bulmassan bize kızma gel gel biraz hadi den den koymadan her tel çal vede zıpla papi tırsma kalabalık olmadan hırsla coşma bide bulmassan bize kızma gel gel ; hadi gel gel; gel gel biraz hadi den den koymadan her tel çal vede zıpla papi tırsma kalabalık olmadan hırsla coşma bide bulamazsan bize kızma nakarat (2x) |
![]() |
![]() |
|