|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrılamadım, hayalinden, karakule, uğur, yalnız |
![]() |
Uğur- E - Mc Karakule - Yalnız - Ayrılamadım Hayalinden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uğur- E - Mc Karakule - Yalnız - Ayrılamadım HayalindenUğur-E: İçimde alevdin hani sönmeyecektin Tek derdim sendin hani gitmeyecektin Senden son hatıra bana göz yaşlarımı Sensizim farkında değilsin belki Eda edemedim bir türlü hayalime Elvada diyemedim resimlerine Kalbime gömemedim senin sewginle Yeminlerimi sayıkladım ben hergece Yep yeni umutlar yaratmaya calıştım Olmadı gülüm hayalinden ayrılamadım Hep aynı manzara hep sen varsın Satırlarımda isyan olmazdı yanımda olsaydın Gülümdün sen benim sana uzandım Dikenlerin battı seni sonsuza tutamadım Bu ben sensiz mutluluğa oldu düşman Kanayan kalbimin yarasını ben saramam Nakarat: kurtulamadım beni kahreden o gözlerineden kaçamadım narin bakan yalan gözlerinden ayrılamadım senden ben o sewginden unutamadım seni senin o hayalinden Yanlız : Senin sewgin yalanmış benim rolüm dram Baş rolde sen vardım beni ağlayan Yalan doluydu gerçekçi mekan Bir büyük oyuncu ve bir sürü fügürlan Hepsi oyunmuş sense yönetmen Ben acı ceken biten beni ödeyen İsyanım RAP ama bunu belirtemem Boynum bükük kaldı yazamadım kağıt kalem Acı acı ekilen gecen günler caresizim Diğer yarısını arıyor kayıp olan kalbim Döneceyini bilerek hala seni beklerim Öleceğimi bilsemde yine sewerim Tek tebessümün yeter sewindirmen için Resimlere bakıp eskilerle yetinirim Bilmem bu dünyada sensiz neyleyim Sakın benden önce ölme hemi sewenim Nakarat: Kurtulamadım beni kahreden o gözlerineden Kaçamadım narin bakan yalan gözlerinden Ayrılamadım senden ben o sewginden Unutamadım seni senin o hayalinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyamı aydınlatan sendin gülüm Gidince heryerimi karanlığa döndürtürüm Var olan sendin sende yanımda dönüştün Melek gibiydi görünüşün şeytana börüdün Kalbimdeki sewgi çöktü toprak altına Ne cok sewmişsin meğer girmez ki tabuta Sensizliğe muhtaç kaldım care yok başka Elbet bunada alışırım yara üstüne yara Sewgin bedenimden ayrı düştü şimdi Sen ayrılsan bile ben ayrılamamki Gözlerin benden cok uzaklara gitti Nerde olursan ol hayalin gitmezki Cok düşler vardı hayatıma sığdıramadığım Umutlarım vardı rüyalarda kavuşamadığım Birde sen vardın saçının teline kıyamadığım Gözyaşlarıma sen kıydın tutki akmasın Nakarat : Kurtulamadım beni kahreden o gözlerineden Kaçamadım narin bakan yalan gözlerinden Ayrılamadım senden ben o sewginden Unutamadım seni senin o hayalinden |
![]() |
![]() |
|