![]() |
Qarizma_-Ölümsüz A$Kimiz Bitti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma_-Ölümsüz A$Kimiz BittiYaralı : Sen Benim Tek Aşkımdın Sen Benim Herşeyimdin Yalancısın Sen Bebeğim İnanmam Sana Yarim ![]() Sen Benim Tek Aşkımdın Sen Benim Herşeyimdin Yalancısın Sen Bebeğim İnanmam Sana Yarim ![]() Qarizma : Bir Gece Vakti Aklıma Birden O Geldi Açtım Şişeleri Sert Diktim Dubleleri Hayatıma Rüzgar Gibi Esipte Geçti Acaba O Beni Hiç Sevdimi Sevmediki Sevse Bırakıp Gitmezdi Ölümsüz Aşkımızda Bir Anda Bitti Aslında Aşk Diye Bir şey yoktu’ki Bir Ben Birde ALLAH Bilir Neler Çektiğimi Anladım’ki Boş Bir Hevesti Seninkisi Anılarımızı Bıraktım Ben O Şehirde Sana Yalan Yakışıyor Gülüm Beni Bir Daha Sevdiğini Söylesene Hiçmi Acımadın Seni Seven Şu Kalbime Ölüm Vuruyor Acımasızca Bu Bedenime Hayalinle Ağlıyorum Yine Ben Her Gece Senin İçin Değil Çağresiz Kaldığım İçin Yalandı her şeyin Yalandı Demek O Sözlerin Jiletlemiştim Kolarımı Hepsi Yine Senin Eserin Bundan Sonra HayaTa Ben Restimi Çektim Yeah… Yaralı : Sen Benim Tek Aşkımdın Sen Benim Herşeyimdin Yalancısın Sen Bebeğim İnanmam Sana Yarim ![]() Sen Benim Tek Aşkımdın Sen Benim Herşeyimdin Yalancısın Sen Bebeğim İnanmam Sana Yarim… Qarizma : SON SÖZLERİN HEP AKLIMDA DEMEK GİDİYORSUN AMA BEN SENİ ÇOK SEVMİŞTİM BİLİYORMUSUN ZEHİR GİBİYDİ HER YOKLUĞUN HASRETİNE HASRETİNE DAYANAMAZ OLMUŞTUM SENDE HAKLISIN GÜLÜM BU AŞKIN SONU YOKTU’Kİ DEVAMI OLSUN…! Yaralı : Sen Benim Tek Aşkımdın Sen Benim Herşeyimdin Yalancısın Sen Bebeğim İnanman Sana Yarim ![]() Sen Benim Tek Aşkımdın Sen Benim Herşeyimdin Yalancısın Sen Bebeğim İnanmam Sana Yarim… |
![]() |
![]() |
|