![]() |
Aytaç -Anladım Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aytaç -Anladım ArtıkVerse1: Yarınlarım seni nle sandım yanıldım Toz pembe görüp hayellere daldım Anladım artık dersimi aldım Kimseye bakmadan sana aldandım Ben seni o kadar da çok severken Arkana bile bakmadın giderken Terketmek bu kadar da kolayken Terkedilmek ne kadar zormuş Aklımdan hiç çıkmıyor o gözlerin Henüz erken ama ben çok özledim Ben seni çok sevdim sen sevmedin Bunlara rağmen seni bekledim Güzel hayeller şimdi oldu yalan Vardır elbet benim sesimi duyan Çok geç artık oldu olan Rüyalar içindesin artık uyan Fedakarlık ister zordur sevmek Ne o zora gelince çekip gitmek Şuan mutlumusun istiyorum bilmek Biliyorum kolay olmıyacak seni silmek Rapimi dinle bana kulak ver Çok zordayım bana bir el ver Böyle ayrılmak herşeyden beter Nasihatleri kendinize bırakın yeter Nasıl dayanıcam zaman geçmiyor İçimde olan acım bitmiyor Gelip geçer unutursun olmuyor Neden hatalar bende aranıyor Unutmak unutulmakdan zormuş Bu adam birden ağlar olmuş Artık oda dayanamıyormuş Çabalamış koşmuş ama hep boşmuş Derdimi söyledim bulamadım derman Birgün tekrar dönecek sanmam Artık o yalanlara kanmam Ümidimi kestim ben o yardan Herşey bitti yangın sönmüyor Bu sıkıcı zaman inan geçmiyor Sen bitti deyince bitmiyor Gözümde anılar canlanıyor Nakarat: Bak yine battı güneş yine akşam oluyor Sensiz geçen günler bir bir soluyor Beraber olmak sadece bir umuttu Terkeden insanlar geçen günleri unuttu Verse2: Şimdilerde ben yine yorgun Odamın içinde yalnız durgun Her zaman gülen o yüz solgun Son noktayı bensiz koydun Elime kalemimi aldım yazdım Herkes gibi kendi kuyumu kazdım Acı türküler söyleyen sazdım Evimden çıktığımda hep ayazdım Birden insan gülerken ağlarmış Gözyaşları sel olupda akarmış Sonsuza dek birlikte sanarmış Meğer bunlar hep yalanmış Artık benim içinde durmuş zaman Söyle bana ne var geride kalan Yok mu sorularımın cevabını bulan Birileri beni çok severdi yalan Yaşadıklarımızı ben gerçek sandım Adını aşkla kalbime kazıdım Artık içimde büyük bir yangın Herşey bitti ben yine baygın Sende benim düştüğüm duruma düşme Düşersende kalkmasını bil be Bir yangın oluşur seninde içinde Herşeyden değerli o sevgili gidince Yinede güzeldi geçirdiğimiz günler Yarınlara bakıyorum kalmadı dünler İçimden atmaya çalıştığım düşler Ümitliyim birgün elbet gidecekler Öfkem biter sevgim bitmez Seven insan terkedipde gitmez Bulutlar ağlar kimse bilmez Anladım artık bana dönmez Dönmesin zaten istemem artık O güzel günleri geride bıraktık Geçmişe dair hayeller kurardık Yalanmış hepsi anladım artık Nakarat: Bak yine battı güneş yine akşam oluyor Sensiz geçen günler bir bir soluyor Beraber olmak sadece bir umuttu Terkeden insanlar geçen günleri unuttu |
![]() |
![]() |
|