Ceyhun Özsoylu- Sevgilim |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceyhun Özsoylu- SevgilimOlmasan da sen benim yanımda Uzaklarda bir yerlerde İçimdeki bu yatışmaz özlemi Bastırcak bir sen ister kalbim Olanları unutma aşkım Yok olmasın güzel günler Çocukluğumuz geçici olsa da Kalıcı bir biz olmak var Sevgilim sevgilim seni gördüğümü farkettim Bak durmadan durmadan ben yetiştim ben yetiştim Senin için imkansız nedir görmezden geldim Uzaklarda beklemekten baska bir çare yok mu bizim için Sevgilim, sevgilim, sevgilim, sevgilim, sevgilim, sevgilim Gözlerim büyür karanlıkta Işık girmezki gözüme Kaybolurum senin yanında Kurtar beni sen ışığım sensin Birkaç şey var istediğim Herkes bilsin benim sevgilimsin Sadakatsizliği görenlerdenim Unutma saflığını sevdim ben Sevgilim sevgilim seni gördüğümü farkettim Rüyalarda seni görmek hayattan bıkıp gitmek Senin için imkansız nedir görmezden geldim Bak durmadan durmadan ben yetiştim, ben yetiştim Sevgilim sevgilim seni gördüğümü farkettim Rüyalarda seni görmek hayattan bıkıp gitmek Senin için imkansız nedir görmezden geldim Bak durmadan durmadan yetiştim, yetiştim, yetiştim |
|