![]() |
Mc Karakule &Amp; Korkulu Rüya - Aklımda Adın Kalsın (Süper) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mc Karakule &Amp; Korkulu Rüya - Aklımda Adın Kalsın (Süper)Yere Bakan GözLerimden Mazi DoLdu Bu Kaderime Bir Rüya Gibiydi GüzeLLigin Çöktü Üzerime Zaman Aramızda KaLdı Artik Yaşanır SevgiLerde Hayatı YeniLerde Yaşar EngeLLer acıLarLa, DüşLer DoLu Dizgin EskiLerde Yumdugun O Gözlerin Bir TürLü Çıkmaz İçimden ELbet Çıkarsın Bir Gün Sende Bu Bedenimden Tertemiz HayaLLer Tükenmez Hasret Ve Kederden Unutmaz Ki Bu Can Seni Senden, Kendimden, Bu Dünyadaki Herşeyden Üzerimde Bir Sevda BuLutu Geceyi Çevirdi Gündüze ELimde KaLan Son Bir Umudu AtıverdiLer Denize SensizLigin Sayısı AkLımda Bir BiLmece Hapis KaLan Sade Benmiyim? KuşLar BiLe Uçamıyor AyakLarına Birer KeLepçe Benim Yaşayan Yanımsın YagmurLarLa Yarışan Sevdigim Bir Şarkıda Nakarat Burada Büyük Bir Kahraman Yanık Bir Türkünün NotaLarında Sana OLan DuyguLar Satır Satır YazıLmış VedaLar Ve Son Kahkahasında Bendim O AgLayan!! KaranLıgın İçinden Koşuyorum sürâtlica Sana Dogru BaşLangıçtan Bitişinden YakaLıyorum YokLugunu KaranLık GeceLerde Sevdim Hep Mavi HayaLLerim OLdu AyrıLıgı Gösteriyor Şimdi Çünkü Sana KuruLu Bütün SaatLerim Durdu Hiç Varamadım Farkına, Düşünmedim Ki Yarını Uzagı Taşıyamadım, Şimdi Çekiyorum İŞte Kahrını Yeni AcıLar Taşıyorum, Dünde KaLan GözyaşLarını MutLuLugu Satıyorum Zararına, KaLdır Üstümden ParçaLayan O BakışLarını! Vermeden ALamazsın MutLuLugu, Vardır Herşeyin BedeLi Var Edemezsin Ki YokLuğu, BuLunmaz Bıraktığın Gibi SensizLiğin ÖLüm OLduğunu Çözdüm Ve AnLadım ki Söndürmeye Yetmez Artık Aşkım, İçimde Yanan Bu Sıcak ALevLeri MaddeLer HaLinde Erimiş, YaLana İnanmış DüşLerim Hep YanLış YerLerde Yönüm; Sana dönük Seni BekLerim Bedenimi Savuran RüzgarLara Karşı geLirim SuçsuzLuk Hüküm Giymiş Tüm SevgiLerde, ![]() ![]() ![]() ![]() Çek GözLerini, Hiçbirşeyin KaLmasın AL Yarıda BöLdüğün UykuLarı Da KaLbim Bir daha GeLecek Sanmasın KiLitLensin KeLimeLer, CümLeLer TamamLanmasın Ne Gerek Var SözLere; SeninLe BaşLayan ŞiirLerim Yarım KaLsın Sen gidiyorsun Ya gökler AgLasın, YıLdızLar Düşsün Yeryüzüne HatıraLarın Çıkmasın Gün Yüzüne ![]() ![]() ![]() AkLımda Bir Tek Adın KaLsın ![]() ![]() Ben çok seviyorum bu şarkıyı ![]() ![]() ![]() ![]() + YouTube Video ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed ![]() |
![]() |
![]() |
|