![]() |
Burak Üzer - Dudaktan Dudağa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burak Üzer - Dudaktan DudağaAsk bu dedim etrafa aileme dostlara Rezil rusva ettin sen sevgimi onlara Biri onla gördü derken digeri de sunla Yalandir dedim bastim küfürü tüm bunlara Ama hepsi hepsi dogruymus Ama hepsi hepsi dogruymus Sen bana kalmadin Dudaktan dudaga kondu dudaklarin Benim olmadin ya Günahada yatagada doymadi gönlün Bana kalmadin Dudaktan dudaga kondu dudaklarin Benim olmadin ya Günahada yatagada doymadi gönlün Kurtul ondan diyen basta çok oldu dogruydu Akilsiz aklim o zaman hep sendeydi çok zordu Görmüsüm seni güzel megerse körmüsüm Sensizlik güzelmis ben mutluyum huzurluyum Ama hepsi hepsi dogruymus Ama hepsi hepsi dogruymus Sen bana kalmadin Dudaktan dudaga kondu dudaklarin Benim olmadin ya Günahada yatagada doymadi gönlün Bana kalmadin Dudaktan dudaga kondu dudaklarin Benim olmadin ya Günahada yatagada doymadi gönlün Belki bir gün sende anlarsin Neden olmadi neden yürümedi Belki biraz toysun ama çokta bossun ah güzelim Bir iki üç dört Sen bana kalmadin Dudaktan dudaga kondu dudaklarin Benim olmadin ya Günahada yatagada doymadi gönlün Bana kalmadin Dudaktan dudaga kondu dudaklarin Benim olmadin ya Günahada yatagada doymadi gönlün |
![]() |
![]() |
|