![]() |
Familia Tokat - Aşkına Tutsak Bedenim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia Tokat - Aşkına Tutsak Bedenimgözlerin yasak bana ![]() sanki cehennem gibi sensiz yaşamak ![]() ![]() $imdi olsan yanımda sarsam dokunsam sana inan bir nefes gibi muhtacım anlasana ![]() ![]() O gözlerin bir an olsun hiç aklımdan çıkmadı gözlerin karanlık dünyama birden ışık saçtı ![]() hasretin gün geçtikçe dahada çok arttı ![]() ilk görüşte a$ık oldum sana ben kısacası ![]() ![]() bedenim sensiz yaşamaya inan alışamadı bir yıldız gibi parladın gönlümde ![]() o masum bakışların hep gözlerimin önünde sana olan hislerimi sığdıramam gökyüzüne senin olmadığın günlerimde bakıyorum gökyüzüne ![]() beraber gördüğümüz yıldızı seyrediyorum ben her gece gözlerine baktığmda o sıcaklığı hissetmiştim kalbimde soğuk bir havada üşürken yanımdaydın ya hani ![]() sana dokunmaya kıyamadm inan ki ![]() seni gördüğümde inan dilim tutuluyordu sanki ![]() Yanımda olman yeterli seviyorum seni ![]() ![]() $imdi gözlerin yasak bana ![]() sanki cehennem gibi sensiz yaşamak ![]() ![]() $imdi olsan yanımda sarsam dokunsam sana inan bir nefes gibi muhtacım anlasana ![]() ![]() akıttığım gözyaşlarımla söndürdm kalbimin alevini ![]() milyonlarca kez öptm bende resmini ![]() karanlık gecelerde haykırdm ismini ![]() herkes bilsn tek seni sevdiğimi ![]() adın yazılı kalbimde silemem seni sevdim bir kere var mı böyle benm gibi seven hadi söyle hece hece işledim seni ![]() ![]() seni ilk gördüğüm anda a$ık oldm yar ben sana beni bir kere olsn anla ya sen ya ölüm bir yok çizdm sana doğru be gülüm uzun ince bir yolda sana doğru yürüdm yürüdm ![]() ![]() benden uzak durma ne olur biliyorum sende beni seviyorsun geceler boyu seni düşünüp durdum tutkunum olamam sensiz yaşamaktan ben yoruldm ![]() ![]() $imdi gözlerin yasak bana ![]() sanki cehennem gibi sensiz yaşamak ![]() ![]() $imdi olsan yanımda sarsam dokunsam sana inan bir nefes gibi muhtacım anlasana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|