![]() |
Sensiz Anlamsızım ~ Rahdan Feat. Medusa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensiz Anlamsızım ~ Rahdan Feat. MedusaSonbaharda başlamıştı en düzenli nameler ![]() ![]() Şarkılarda hep bir oldu duygular mesafeler ![]() ![]() ![]() Ben degişmedim kaderi baskasıyla sen yaşa ![]() ![]() ![]() Sen git hatıraların yolunda kolunda başkasıyla Belki simdi ben yolumda sersefilim her zaman ve artık anladım umutsuzum ne fark eder ![]() ![]() ![]() Degişmedim bilirsin ben arkadan bakan canımı yaktın ahım aldın ben sonunda aglay an ![]() ![]() ![]() Tek bir kelime etmedim yumruklarımı sıktım önce ![]() ![]() ![]() Canıma son verip de gitmek istemiştim olmadı ![]() ![]() ![]() Sus sessiz ol! dedim içindeki bu sancıya ![]() ![]() ![]() Düşlerimse kara bulutlar yazık masallara ![]() ![]() ![]() Duvarlarım yıkık bu derde care yok ki malesef ![]() ![]() Satırlarımsa cok silik anlasılmaz artık hiç bişi ![]() ![]() ![]() Kafam bir cok endişeyle ben yolun sonundayım! Yine seninleyim malesef Ve malesef ![]() ![]() ![]() ![]() [2x] Ben yeminler ettim yine burdayım aklım kaldı cok uzaklardayım ![]() ![]() Özlemek yetmez anlar mısın, sensiz anlamsızım! |
![]() |
![]() |
|