|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bal, desperadoz, gözlerin, nomadic, rengiydi, saian |
![]() |
Nomadic Desperadoz &Amp; Saian ~ Gözlerin Bal Rengiydi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nomadic Desperadoz &Amp; Saian ~ Gözlerin Bal RengiydiGÖZLERİN BAL RENGİYDİ parça adı: Gözlerin Bal Rengiydi albüm: Nomadic Desperadoz "Biz Masumuz!!!" artist: Kılıç & Saian beat: Saian [i] verse - 1 edilgen bi bakış fırlat gözlerin gözümde bir nakış sol elin yüzümde dursun karşıdır kalbe kalp tank olur geçer bu günler üstümüzde bir ağırlık ben ve ben bakardık arkasında kıskanırdık karşılık gecikti parçalı bulutlu kancalı bu hislerim ve dardayım yalan yok bitse gitsek isteğim budur sudan sebep üretme sevgilim yalansın istisnai bir dilek de tutsa beynim istismarsın ihtilaçta rap gibiydi midem allak artı bullak verdiğin her bi söz gibiydi didemizde yaş bırakmamış ve gide gide paranoyak bir halden itibar gören desise sai saldı dalgasız denizde dalgalandı bayrak oldu parçalandı miğferinde kan da vardı kan damarda toprak oldu aktı paktı bozdu ordular nakarat [saian] x2 ten akar kanımda ![]() ![]() ![]() aldatan da suçludur en az benim kadar adın kalleş olsun yaren balın rengidir ki kalleş ordularda sancak (sancak!) verse - 2 [kılıç] Gonul Isleri Hos gozun boyali ise denizi mavi bilirdim senden once yorgun dusersin kapildigin an kos kovala mantigi antik sevgi nesli tukenmis biz gibi tukendi Var Dis Izleri mercekle incele anektod gecen zaman yagan kum taneleri izle Pusudur Ask! - iLan Etme Sus Boyle Daha Mantikli- satilik su kalb yarari varmi? yabana attim anıt dik arada bir unutma gozumun icine bak dal derinlerine sen yatardın yalandın batsın su dunya sona eren masal dusen yıldız sonuk alevsin sevdinmi sende aliskanliktanmi ibaret asktan ırak bi yerde volta attı kalbim yuregimin daralan odalarinda arandin bir nefestin gozyasim hasım ask oyunumu senmi? nakarat [saian] x4 --- saian bence TR'nin en iyi Beatmakeri |
![]() |
![]() |
|