![]() |
Qarizma Ft. Ferman - Karagözlum Ölesim Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma Ft. Ferman - Karagözlum Ölesim VarBu hayat yordu inan beni Cok ozledim yarim seni Hersey yalan dunya fani Sensin bu kalbin sahibi Gel yine geri bana Kurban olsun bu can sana Sensizlik zor beni anla Gelmessen kiyarim bu canima Karagozlum olesim var Sensizlik bana zarar Sensiz bu sehir inan bana dar Yuregim sensiz inanki sizlar Sokaklarda hep anilar Nasil unutayim seni soyle yar ![]() ![]() Sana sarildigim an varya hic unutamamki Sesini duydugumda mutluluk benimdi Sil gozyaslarini bebegim askim don geri Sadece sensin bebegim bu kalbimin sahibi Birgun senle beraber aglamasamda Hala bekleyecegim icimdeki bir umutla Hep ben olmadimmi senin yaninda Seni seven bu kalbimi nolur asla birakma Beni sevdigini belki sakladin benden Cekipte gittin aniden sevdigini soylemeden Yandim her gece aglayan hep ben oldum Seninle beraber ben cok cok mutluydum Basta bir baslangic yasarsiniz birde askin sonunu Basi mutlulukla dolu ayriliga gelince gozyaslariyla dolu Ya ayrilik ya da mutluluk kavusmak bize hayal olur Seversin sevilmezsin sevilirsin sevmezsin Karsilikli ask yok bu dunyada ebedi mutluluk yok bu dunyada yok Yalan dunya degilmi? |
![]() |
![]() |
|