![]() |
Ayben - Günlerin Ağlak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben - Günlerin AğlakGünlerin ağlak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerin ağlak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AYBEN RaP1: Türkçe rapin mizahı gelişmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DİSSTORTİON ep yi duyunca tadını anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat ![]() ![]() ROKA rap2: 2eksik söyledin kuzum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mic mic mic mic salako sen fuchsu beğenmezdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat ![]() ![]() AYBEN RaP3 DJ lerle hiç uyuşamadım ki ![]() ![]() ![]() ![]() Sahto gider Koleran sana kalır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEechno party sini neden unutalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat ![]() ![]() AYBEN rap4 Allahıma şükür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaşını sordum 23 müş ![]() ![]() ![]() ![]() göz boyarsın ama evliyayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evine 1 kere geldim Sago ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat Günlerin ağlak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerin ağlak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|