![]() |
Dj Suskun-Duygusalım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Suskun-Duygusalım[rap 1] Aşkım dinle Bu ses yürekten gelir ![]() ![]() Sen ürkme dileklerim uzaklarda ![]() ![]() Lakin hep Bu sol yanımda bir odakda ![]() ![]() Oo eskileri idamınla infaz ettim hepsi toprakta ![]() ![]() Şimdi tek bir gülüm var içimde solmaz asla ![]() ![]() Benim ömrüm ellerinde kalbim kefil ben vekilim ![]() ![]() Bir dileğim var tek Bi sensin ![]() ![]() Ömrüm sana giden oo yolda geçse ![]() ![]() Bıkmam usanmam sevinçle yürür gelirim yine ![]() ![]() Mezarım orda olsun senin attığın toprakla dolsun ![]() ![]() Ben yaşarım orda bana oo toprak yorgan olsun ![]() ![]() BN duygusal değilim ama benimde bir duygum var ![]() ![]() Benimde hayatımda ilkbahar var solmayan bir çicek yaşar ![]() ![]() [nakarat] İçimdeki kötüyü üstünüze kusarken ![]() ![]() Cenneti gördüm ben yaşarken ![]() ![]() Yüzümü güldüren meleksin Ve sen ![]() ![]() Aklımda sen kalbimde sen ![]() ![]() İçimdeki kötüyü üstünüze kusarken ![]() ![]() Cenneti gördüm ben yaşarken ![]() ![]() Yüzümü güldüren meleksin Ve sen ![]() ![]() Aklımda sen kalbimde sen ![]() ![]() [rap 2] 19 temmuz o8 kalbim misali bir deniz ![]() ![]() Denize daldı söz yapar Bi giz kaçardı iblis ![]() ![]() Gözlerine baktığımda hissettiklerim Şu bebeğim ![]() ![]() 22 yıldır görmedim ben böyle yüreği saf deniz ![]() ![]() Yanında günler geçer sudur akıp gidiyor Bi hızla ![]() ![]() 2 gün görmesem tutamaz muhafızda ![]() ![]() Huzuru buldum ben huzursuzluk yoktu huzurunda ![]() ![]() Aşkım deyişin yeter ben ölüme giderim arzuyla ![]() ![]() İçimi bir sarkıyla dökemem anlatamam seni ![]() ![]() Kelimeler yetersiz kalır Bu aşkın tarifi yok Ki ![]() ![]() Kötü alışkanlıklarımdan vazgeçtim artık bitti ![]() ![]() Hiç bir zaman tatmamışım Ki Ne aşkı Ne sevgiyi ![]() ![]() [nakarat] İçimdeki kötüyü üstünüze kusarken ![]() ![]() Cenneti gördüm ben yaşarken ![]() ![]() Yüzümü güldüren meleksin Ve sen ![]() ![]() Aklımda sen kalbimde sen ![]() ![]() İçimdeki kötüyü üstünüze kusarken ![]() ![]() Cenneti gördüm ben yaşarken ![]() ![]() Yüzümü güldüren meleksin Ve sen ![]() ![]() Aklımda sen kalbimde sen ![]() ![]() İçimdeki kötüyü üstünüze kusarken ![]() ![]() Cenneti gördüm ben yaşarken ![]() ![]() Yüzümü güldüren meleksin Ve sen ![]() ![]() Aklımda sen kalbimde sen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|